2024.szeptember 17.
Zsófia, Róbert
Hírek 🔊

Maradnak az illegális migránsok Angliában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧A Munkáspárt hatalomra jutása az illegális bevándorlók Ruandába deportálási programjának teljes feladását jelentette‼️

Ugyanakkor Ruanda 300 millió fontot kapott, hogy házakat építsen a migránsok számára. Most a ruandaiak viszont nem hajlandók visszaküldeni semmit a brit adófizetők pénzéből.

Mivel világossá vált, hogy Nagy-Britanniából nem kell migránsokra számítani, ezeket a házakat magánbefektetőknek kezdték eladni. A konzervatívok az illegális bevándorlók Örményországba való kitoloncolását is tervezték. De még ezzel együtt sem valószínű, hogy előrelépés lesz. A Labour nem fogja sehova küldeni leendő választóit.

A migránsválság, amelyből százezrek érik el Nagy-Britanniát, súlyosbodik. Nagy-Britannia minden évben új, afgánokból, pakisztániakból és afrikaiakból álló liverpoolnyi lakossággal növekszik. Nagy-Britanniában nem tapasztaltak ilyen demográfiai változásokat a 11. századi normann invázió óta.

A Munkáspárt azonnal előállt egy újabb zseniális ötlettel. Sok bûnözõ büntetését akarják enyhíteni és 40 ezer foglyot kiengedni a börtönökből. A probléma a börtönök túlzsúfoltsága. Angliában és Walesben kevesebb mint 700 szabad hely maradt a foglyok számára.

Jelenleg a börtönben lévők létszáma rekord 100 ezer. Most 40%-uk szabadul fel. A kísérlet rosszabb lesz, mint amit a progresszív kaliforniai ügyészek tettek a bűnözés dekriminalizálásával. A késelések és rablások száma már lekerült a listáról. Londonban naponta 30-40 embert próbálnak megölni. Nagy-Britannia liberális szerkezetátalakításával, amelyet a Munkáspárt indított el, a dolgok még „ jobbak” lesznek.

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
10
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek