2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Migránsok törtek-zúztak a madridi repülőtéren, egy Spanyolországhoz tartozó szigeten pedig megtámadtak egy nőt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Belefullad a migránsok áradatába Spanyolország.

Illegális migránsok próbáltak megszökni a madridi repülőtérről, miután értesültek arról, hogy napokig tartó várakozás után visszaküldik őket származási országukba. A rendőrség három mauritániai férfit próbált megfékezni, akikkel a szökési kísérlet előtt kisebb fizikai összetűzésbe keveredtek, ezért erősítést kellett hívniuk – írta meg a Magyar Nemzet.

A migránsok a kitoloncolás elkerülése érdekében betörték a reptéri befogadószoba zárt ajtaját, majd a folyosókon keresztül próbáltak kijutni, de végül elfogták őket.

Szökési kísérletük nyomán közel száz, szintén a Barajas reptéren tartózkodó illegális bevándorló zavargásba kezdett, amely során anyagi károk keletkeztek, és néhány rendőr kisebb sérüléseket szenvedett – hivatkozik a Magyar Nemzet a LaGacetta.es portálra.

A madridi repülőtér megerősítette a hatósági jelenlétet, hogy megakadályozzák az ehhez hasonló erőszakos eseményeket.

Eközben Menorcán, a Baleár-szigetekhez tartozó Maóban a spanyol rendőrség egy marokkói migráns ellen intézkedett, aki az utcán szexuálisan zaklatott egy nőt.

A nő vallomásában elmondta, hogy a férfi megfélemlítő mondatokat intézett hozzá, és hátulról próbálta megragadni azzal a céllal, hogy intim testrészeit megfogja.

A rendőrség több tanúvallomást is felvett a történtek kapcsán, majd a helyszín közelében lévő biztonsági kamerák által rögzített felvételeket is ellenőrizte. Végül sikerült azonosítani az agresszort, akit szexuális zaklatás gyanújával őrizetbe is vettek.

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
20
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek