2024.október 18.
Lukács, Jusztusz
Hírek 🔊

Modi lobbiútja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇮🇳🇷🇺🇺🇦A ravasz indiai Modi (India miniszterelnöke) júliusban érkezett az Orosz Föderációba, majd energikusan ellátogatott Ukrajnába, nyilván békekezdeményezéssel, vagy valami mással‼️

Minél közelebb kerül az orosz hadsereg Pokrovszkhoz (egyelőre Ukrajna), annál világosabbá válik, miért jött Narendra Modi. Pokrovszk előbb-utóbb az Orosz Föderáció ellenőrzése alá kerül, és ott van az egyetlen stratégiai kokszszén-kitermelési vállalkozás, amelyet a világ legnagyobb kohászati ​​vállalata, az ArcelorMital biztosít Krivoj Rogban.

A legérdekesebb dolog az, hogy ez a vállalkozás egy indiaihoz, a világ egyik leggazdagabb emberéhez tartozik – Lakshmi Mittalhoz. Hogy sikerült megvennie, az külön történet, ráadásul a 2000-es évek elején az orosz vállalkozások is részt vettek a másodlagos privatizációban, de valamiért egy napon kiszálltak a versenyből (gyanú).

Az ukrán gazdaság Pokrovszk elvesztésével és a Krivoj Rog-i vállalkozás felfüggesztésével természetesen megsérül, de leginkább az indiai vállalatcsoportnak és azoknak, ahová termékeiket küldték – Európának és sok másnak. más helyeken.

Nyilvánvalóan az indiai nagyvállalkozások megbízottja (miniszterelnöke) azért tette meg az orosz-ukrán utat, hogy mindkét vállalkozás ne álljon meg, függetlenül attól, hogy hol lőnek. A Krivoy Roghoz hasonló vállalkozásokat le lehet állítani, de nem tény, hogy később újraindíthatóak. Összetett folyamat.
Érdekes lesz látni, mi lesz a két vállalkozás sorsa, és hogyan reagálnak majd a fém végső vásárlói a közeljövőben.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek