2024.szeptember 9.
Ádám, Péter
Hírek 🔊

Nem véletlen a magyarok békepártisága – Földi László és az Öreg

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Normalitás vagy abnormalitás! – ma erről szól az ideológiai háború szerte a világban. Azaz arról van szó, hogy ki akar normálisan élni, és kik azok, akik nem engedik, hogy az emberek többsége normálisan éljen. Földi László titkosszolgálati szakember, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke volt az Öreg vendége.

Az Európai Unió legrosszabb szakaszába érkezett. A politikai elit hagyja, hogy felszámolják a keresztény civilizáció kétezer éves értékeit, hagyományait. Az illegális migráció szabadon engedésével valójában vallásháború folyik Európában, a keresztény templomok helyére minaretek és iszlám templomok épülnek. A balliberális, globalista média a befogadás, a szolidaritás jelszavával fokozatosan vezeti az embereket zsákutcába, és csak későn ébrednek majd rá, hogy csapdába kerültek.

Földi László szerint az emberek szeme előtt teszik tönkre Európát, miközben az emberek a nyolcvan éve tartó háborúmentes jólétben szocializálódva a háborút az élet részének tekintik. Annak ellenére, hogy nem élték át azokat a borzalmakat, amit Közép-Kelet-Európában, a kommunizmus alatt az itt élő népek végig szenvedtek, különösen a magyarok: a második világháború után, az 1956-os forradalom és szabadságharc alatt Budapestet másodszor is lerombolták. A nyugaton élők nem érzékelik azt a veszélyt, amit az ukrán-orosz háború eszkalációja okozhat.

Földi rossz üzenetnek tartja, hogy az új demokrata elnökjelölt Harris első megszólalásában kifejezte, hogyha ő lesz az Egyesült Államok elnöke, akkor első lépésként bíróság elé állítja, bebörtönzi ellenfeleit. Ez milyen üzenet a világnak? A titkosszolgálati szakértő szerint az amerikai elnök a nemzetét képviseli, és nem pártokat. Nem lehet feladata a boszorkányüldözés, mint ahogy megtette Biden a megválasztása után Trump volt amerikai elnökkel szemben.

Mi a reakciód?
👍tetszik
56
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
8
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához