2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

“Népességcsökkentés”: Most már a Fehér Ház is korrigálni kényszerült Kamala Harris elszólása miatt – ZeroHedge

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
kamala harris 1 3427940406

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

“Ha befektetünk a tiszta energiába és az elektromos járművekbe és csökkentjük a népesség számát, akkor több gyermekünk lélegezhet tiszta levegőt és ihat tiszta vizet” – mondta.

Kamala Harris alelnök tévesen (?) azt sugallta, hogy a tiszta energiába való befektetés egyik célja a népességcsökkentés.

“Amikor [Joe] Biden elnök és én hivatalba léptünk, ambiciózus célt tűztünk ki… hogy 2030-ra felére csökkentjük az üvegházhatású gázok kibocsátását és 2050-re elérjük a nettó nulla kibocsátást” – mondta Harris pénteken a baltimore-i Coppin State University hallgatóságának.

kep 45

“Ha befektetünk a tiszta energiába és az elektromos járművekbe és csökkentjük a népesség számát, akkor több gyermekünk lélegezhet tiszta levegőt és ihat tiszta vizet” – folytatta.

A hivatalos jegyzőkönyv szerint az 58 éves alelnök “szennyezést” akart mondani, nem pedig “népességet”.

kep 46

De már mindegy, mert pontosan az hangzott el, amit mindannyian hallhattunk és valószínűleg a Klaus Schwab-féle Great Reset elit így is pontosan így gondolja és ezzel tervezi a jövőt! (VilagHelyzete megj.)

Harris alelnök az eseményen azért szólalt fel, hogy a Környezetvédelmi Ügynökség 20 milliárd dolláros beruházási programjáról szóljon, amely a Biden-kormányzat üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére létrehozott alap keretében két támogatási pályázaton keresztül valósul meg és amelynek célja, hogy országszerte tiszta energiával kapcsolatos beruházásokat indítson el.

Miután Kamala Harris nem jelentéktelen szóbeli tévedéséről felvételek jelentek meg az interneten, a közösségi média felhasználói és számos republikánus személyiség megragadta a hibát, hogy azt sugallva, hogy a Biden-kormányzat nyilvánosan az Egyesült Államok népességének csökkentésére szólít fel.

  • Harris asszony szóbeli elszólására reagálva egy Twitter-bejegyzésben Marjorie Taylor Greene képviselő (R-Ga.) megkérdezte az alelnököt, hogy pontosan mit értett a népesség csökkentése alatt.

“Abortusz? Segített öngyilkosság? Vagy milyen eszközöket javasol a népesség csökkentésére a közegészségügy érdekében?” – írta Greene asszony.

Thomas Massie képviselő (R-Ky.) eközben a Twitteren figyelmeztette követőit, kérdezve:

“Ön is azon népesség közé tartozik, amelyet csökkenteni akar?”

“Kamala Harris elismeri, hogy környezetvédelmi okokból csökkenteni akarja a népességet” – írta Ohio állam szenátora, Michael Rull egy Twitter-bejegyzésben.

“Ez nem csak Amerika-ellenes. Ez emberellenes.”

kep 47

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk szintén kommentálta az alelnök félreértését és tweetelt:

“Növelnünk kellene a népességet”.


A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

Forrás:vilaghelyzete

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához