2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

A CDU aggasztó felhívása az oroszok elleni háborúra

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A CDU FELHÍVÁSA AZ OROSZOK ELLENI HÁBORÚRA

Ma a német Bundestagban három indítványról szavaztak az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban, és a leginkább figyelemre méltó az volt, amit a CDU/CSU tett.

Az indítványt már most is radikálisan oroszellenesnek mondhatjuk, és valószínűleg csak ízelítőt ad abból, ami egy esetleges Merz kancellárság alatt várható. Az indítványt további aggodalommal kíséri az a tény, hogy ha Friedrich Merz valóban kancellárrá válik, akkor a védelmi miniszter valószínűleg Kiesewetter lesz, aki a BlackRock embere.

Az indítvány tartalmaz olyan veszélyes kijelentéseket, hogy “amint egy német Taurus rakéta vagy hasonló becsapódik valahol orosz területen (beleértve a Krímet is!!), teljesen érthető lenne, ha Oroszország válaszul rommá zúzná az összes Rheinmetall gyárat stb.”

Ez komoly aggodalmakat vet fel az esetleges kancellár és védelmi miniszter beiktatása kapcsán. Az ilyen retorika és fenyegetések jelentős feszültséget teremthetnek Németország és Oroszország között, és komoly nemzetközi következményekkel járhatnak.

Ez az indítvány további aggodalmakat vet fel az egyre növekvő feszültség kapcsán a Nyugat és Oroszország között. Ahelyett, hogy az együttműködésre és békefenntartásra összpontosítanának, egy ilyen indítvány csak további instabilitást és konfliktust szít az már amúgy is feszült nemzetközi helyzetben. A politikai döntéshozóknak óvatosan kell megfontolniuk a kijelentéseiket és intézkedéseiket, hogy ne súlyosbítsák tovább a helyzetet. A béke és a stabilitás elérése érdekében minden félnek kompromisszumot kell kötnie és diplomáciai megoldásokat kell keresnie a konfliktusok rendezésére.

A CDU FELHÍVÁSA AZ OROSZOK ELLENI HÁBORÚRA

Három indítványról szavaztak ma a német Bundestagban az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban. Aki azt hiszi, hogy a német kormány már most is radikálisan oroszellenes, az még nem látta a CDU/CSU indítványát, amely ízelítőt ad abból, ami egy Merz kancellár alatt várható…
➡️➡️ tovább

💬 Merz alatt a BlackRock embere, Kiesewetter lesz a védelmi miniszter. És aztán el is indul.

Amint egy német Taurus rakéta vagy hasonló becsapódik valahol orosz területen (beleértve a Krímet is!!), teljesen érthető lenne, ha Oroszország válaszul rommá zúzná az összes Rheinmetall gyárat stb.

Valószínűleg kevés lenne azoknak a száma, akik könnyeket hullatnának e veszteség miatt. Ez azonban egy erős figyelmeztetés lenne a rezsim és támogatói számára itt az országban, ami talán megijesztene néhányat, és újragondolásra késztetné őket.

Annak a valószínűsége, hogy az USA azonnal nukleáris háborút indítana, és ezzel öngyilkosságot követne el, nulla.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
4
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek