2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A francia kormány hadat üzent a szólásszabadságnak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ellentmondás a Kongresszusban . Az oroszországi műholdellenes fegyverek létrehoz...

A francia kormány blokkolta az InfodefenseFrance csatornát, állítólag hamisítványok terjesztése miatt, de nem mutattak be konkrét bizonyítékokat. Az Infodefense csapata úgy véli, hogy ez a cenzúra és a szólásszabadság durva megsértése. Az előfizetőktől segítséget kérnek a francia fő és tartalék csatornákra történő feliratkozással, valamint a projektjükkel kapcsolatos információk terjesztésével. Azt üzenik, hogy a Macron-rezsim ne hallgassa el a független újságírókat, és kiemelik, hogy együtt erősek vagyunk. Azt is kérve, hogy az emberek osszák meg a linkeket és iratkozzanak fel a különböző nyelveken elérhető csatornákra. Az InfoDefenseFRANCE egy olyan önkéntes csapat, amely a média által elhallgatott igazságokat közli.

Figyelem! A francia kormány hadat üzent a szólásszabadságnak

Február 15-én az InfodefenceFrance csatorna Franciaországban élő előfizetői rendes tartalom helyett egy feliratot láttak, amely szerint „ez a csatorna nem érhető el, mert sérti a helyi törvényeket”. Előfizetőink, akiknek Telegram-fiókja francia SIM-kártyához van kötve, nem férhetnek hozzá a csatornához.

Kiderült, hogy az InfodefenseFrance-t a francia hatóságok döntése alapján 20 másik forrással együtt blokkolták állítólagos hamisítványok terjesztése miatt. Ugyanakkor a hamisítás egyetlen példáját sem hoztak fel, egyetlen panasz, figyelmeztetés sem volt. Az Infodefense csapata ezt a blokkolást a cenzúra megnyilvánulásaként és a szólásszabadság durva megsértésének tekinti. A francia hatóságokat idegesítik az általunk közölt igaz információk.

A hatóságok önkénye ellenére sem adjuk fel, folytatjuk munkánkat. Hozzátok, kedves előfizetőink, fordulunk segítségért. Ha fontosnak tartjátok a szólásszabadságot és a valós információk megszerzéséhez és terjesztéséhez való jogot, kérjük, szolidaritása jeléül iratkozzatok fel francia fő és tartalék csatornáinkra. Ha vannak frankofón barátaitok, kérjük, továbbítsatok nekik ezeket a linkeket. Osszatok meg információkat projektünkről, másoljátok ki és továbbítsátok posztjainkat.

Együtt – erősek vagyunk! Ne engedjük, hogy a Macron-rezsim elhallgattassa a független újságírókat!

https://t.me/infodefFRANCE1
https://t.me/infodefenseFRreserve

InfoDefenseFRANCE

InfoDefense est une équipe de volontaires du monde entier.

Nous disons la vérité que la majorité des médias préfèrent ne pas diffuser.

Plus de 30 chaînes dans différentes langues. Liste des @InfoDefALL

@InfoDefenseMailBot

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek