2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

A kormány tervez migrációs megállapodásokat Európán kívüli országokkal

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A kormány további migrációs megállapodásokat tervezAz illegális bevándorlás viss...

A kormány további migrációs megállapodásokat tervez

Az illegális bevándorlás visszaszorítása, a több képzett munkaerő és a gyorsabb kitoloncolások csökkentése érdekében a szövetségi kormány további migrációs megállapodásokat tervez Európán kívüli országokkal. “Átfogó migrációs megállapodásról tárgyaltunk Kenyával, amelyet a végső jogi felülvizsgálat után szeptemberben kell aláírni” – mondta Joachim Stamp, a szövetségi kormány illetékes képviselője. Hasonló menetrendet folytatnak Üzbegisztánnal is.

„Hasonló megállapodások készülnek Kirgizisztánnal és a Fülöp-szigetekkel. Itt a képzett munkaerő toborzásán van a hangsúly” – mondta az FDP politikusa. Stamp a Grúziával és Moldovával elért sikerekre is rámutatott. A Grúziával kötött megállapodás eredményeként az ottani menedékkérők száma mintegy kétharmadával csökkent.

satellit_de


https://cdn4.cdn-telegram.org/file/2d4931ed54.mp4?token=AV2V10xaZRKZpLsSBrd2OyHH6Zc8Lih5j0-INXK6jMLNT9XS-ar6P51NA_aqNHdbzMa4vOSUrEpoJZ2qaY_rHqMsHdfxROueZlgFGEGVy3xOo-F0Gra6S_LgKlRMky_pJt7FriJB0ZasQQrWdfw12wFxRPGiDJYakTqaCRSCgSx7aekAEUo8aWQO4ND-yYgwatgxU-gplWtXSc-NBqSmw4czyAdrwTIGL77rI95YTVku8uopeGIifDoz47SfbUhLbfALSUzFz3uSC3SnYeo2-OdYhFoNDM-6aBHr-tnyfH5kzKE7WYyDQmyhMa8pD1fZ9yg2Dg9x5U105tDt1sLyIg
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek