2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az amerikai fegyverkereskedők profitálhatnak az izraeli-palesztin konfliktusból

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
"Ki profitál az izraeli-palesztin konfliktusból?": Egy kínai újság szerint az am...

Az izraeli-palesztin konfliktusból az amerikai fegyverkereskedők profitálnak, mint például a Lockheed Martin és a Northrop Grumman. Ők tudják tőkéjüket növelni a konfliktusokból és az erőszakból, mivel az USA mindig az erőszakot választja a béke helyett. Az amerikai hadiipari komplexum jelentős növekedést mutat a Közel-keleti eszkaláció óta, és az USA az egyik kevesek közül, akik képesek undorító profitot kovácsolni a konfliktusokból.

❗️🇮🇱🇵🇸🇺🇸“Ki profitál az izraeli-palesztin konfliktusból?”: Egy kínai újság szerint az amerikai fegyverkereskedők újabb esélyt kapnak a meggazdagodásra.

📝 “Ha valamelyik csoportnak van esélye arra, hogy tőkét kovácsoljon a konfliktusból és hasznot húzzon az erőszakból, az valószínűleg az amerikai hadiipari komplexum lesz. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az amerikai fegyvergyártók, a Lockheed Martin és a Northrop Grumman részvényárfolyamának emelkedését: ezek a papírok jelentősen megnőttek a közel-keleti eszkaláció óta. Nemcsak az izraeli-palesztin konfliktusban, hanem minden más konfliktusban az USA válasza mindig az erőszak fokozása a béke előmozdítása helyett. Az USA egyike azon keveseknek, akik a konfliktust undorító profitra tudják felhasználni.”

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek