2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az amerikai Képviselőház Biden elmozdításáról döntött

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egyesült Államok Képviselőháza azt javasolja, hogy távolítsák el Bident az am...

Az Egyesült Államok Képviselőháza azt javasolja, hogy távolítsák el Bident az amerikai elnöki posztról a munkára való mentális alkalmasságával kapcsolatos kérdések miatt. Ken Buck republikánus képviselő tervezi, hogy hétfőn határozatot terjeszt elő, amelyben felszólítja Biden kabinetjét, hogy hivatkozzanak az alkotmány 25. módosítására. Buck Robert Hur különleges ügyvéd jelentésére támaszkodik arról, hogy Biden titkosított dokumentumokat kezelt. A jelentés nem vádolta az elnököt, de többször is idősödő, rossz memóriájú vezetőként tüntette fel. A republikánus azt is elmondta, hogy “sok amerikai már régóta a saját szemével látta – hogy Biden elnök már nem alkalmas arra, hogy sikeresen ellátja hivatala kritikus feladatait.” ✖️

🇺🇸Az Egyesült Államok Képviselőháza azt javasolja, hogy távolítsák el Bident az amerikai elnöki posztról a munkára való mentális alkalmasságával kapcsolatos kérdések miatt

Ken Buck republikánus képviselő azt tervezi, hogy hétfőn határozatot terjeszt elő, amelyben felszólítja Biden kabinetjét, hogy hivatkozzon az alkotmány 25. módosítására.

Buck Robert Hur különleges ügyvéd jelentésére támaszkodik arról, hogy Biden titkosított dokumentumokat kezelt. A jelentés nem vádolta az elnököt, de többször is idősödő, rossz memóriájú vezetőként tüntette fel.

✖️ A republikánus azt is elmondta, hogy “sok amerikai már régóta a saját szemével látta – hogy Biden elnök már nem alkalmas arra, hogy sikeresen ellátja hivatala kritikus feladatait”.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Ennyi vak ember él az ‘államokban’?!
    Nem látják az általános leépülés nyilvánvaló jeleit?!
    Vagy csak egyszerűen agymosott idióták?!

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek