2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Az ENSZ figyelmeztetése: Keresztények kizárása a társadalomból?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az ENSZ figyelmeztette a keresztényeket, hogy ha nem fogadják el teljes mértékbe...

Az ENSZ figyelmeztette a keresztényeket, hogy ha nem fogadják el teljes mértékben a pedofília legalizálását, akkor kizárják őket a társadalmi életben való részvételből

Madrigal-Borloz az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 53. ülésén kijelentette, hogy a vallásszabadság csak akkor létezhet, ha „kompatibilis” az LMBTQ+ programjával, ha a keresztények és más vallási csoportok alávetik magukat a radikális szélsőbaloldali ideológiának.

A radikális ideológiával „összeegyeztethetetlen” vallások problémájára az a megoldás, hogy a vallási közösségek az ő preferenciáinak megfelelően újragondolják saját tanaikat.

Madrigal-Borloz szerint a vallási hiedelmeket és hagyományokat alá kell rendelnie az LMBT ideológiának és az ENSZ napirendjének. Az LMBT életmóddal és bűnökkel kapcsolatos megjegyzések „gyűlöletbeszédnek vagy akár erőszakra való felbujtásnak is tekinthetők”.

A felszóláló bírálta az olyan országokat, mint például Magyarország, amelyek megtiltották az azonos nemű pároknak a gyermekek örökbefogadását.

InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
6
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Amit itt leír és a világra akarja erőltetni egyetlen vallási szervezet érdeke… tudjuk kié….. És azt is , hogy mindez hova vezet..

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek