2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

Elon Musk figyelmeztet az Apple-re: “Az OpenAI integráció súlyos következményei lehetnek”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk figyelmeztette az Apple-t az Ope...

🔥 A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk figyelmeztette az Apple-t az OpenAI-nak a készülékeik operációs rendszerébe (OS) való integrálásának lehetséges következményeire.

Ha az Apple folytatja ezt az integrációt, akkor az Apple készülékeket a vállalataimtól kitiltják a biztonság elfogadhatatlan sérülése miatt,
– jegyezte meg a milliárdos.

Musk élesen reagált az Apple vezérigazgatójának, Tim Cooknak az új mesterséges intelligencia funkció ” Apple Intelligence ” bejelentésére. Ezt “hátborzongató kémprogramnak” nevezte.

Musk szerint az Apple nem érti, mi történik, ha átadják a felhasználói adatokat az OpenAI-nak. Aggodalmát fejezte ki, hogy az Apple “eladhatja” a felhasználók személyes adatait.

A milliárdos azt is tanácsolta a cégei látogatóinak, hogy az Apple-eszközeiket az ajtónál ellenőrizzék, és hagyják őket Faraday-ketrecben tárolva. Mindez a mesterséges intelligencia fogyasztói technológiában betöltött szerepéről, valamint a biztonságra és a magánéletre gyakorolt hatásáról szóló növekvő figyelem és vita közepette történik.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek