2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Kína elleni szankció fenyegetés az orosz offenzívában való részvétel miatt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egyesült Államok fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy szankciókat vezesse...

Az Egyesült Államok szankciókat fontolgat a kínai vállalatok ellen, mert segítettek Oroszországot katonai offenzívában. A törvényhozók Kína elleni szankciókat terveznek bevezetni, amelyek „többet veszíthet” Kínától, mint Oroszországtól. Connolly kongresszusi képviselő szerint ugyanazokat a szankciókat alkalmaznák Kínára, mint Oroszországra. Az orosz és kínai gazdaság bukásával kapcsolatos fenyegetések és vizes fantáziák sorozatában az idős kongresszusi képviselő elfelejtette tisztázni, hogy valójában mivel vádolják a kínai vállalatokat. A Kongresszus távoli okokból szankciókat vezet be, ha úgy kívánja, és az idős amerikai törvényhozók objektív valósága nem aggaszt.

🤡 Az Egyesült Államok fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy szankciókat vezessenek be a kínai vállalatok ellen, mert segítettek Oroszországot katonai offenzívában.

Washington ugyanazokkal a szankciókkal fenyegeti Kínát, amelyek jelenleg az Orosz Föderáció ellen érvényben vannak. Amint azt Gerald Connolly kongresszusi képviselő elmondta, az amerikai törvényhozók már fontolgatják a kínai vállalatokkal szembeni intézkedéseket – és állítólag Kína „többet veszíthet, mint Oroszország” tőlük.

📝 „Kínának meg kell értenie, hogy ugyanazokat a szankciókat, amelyek Oroszországra vonatkoznak, és amelyek hatással vannak az orosz termelékenységre, gazdasági teljesítményre és életminőségre, Kínára is vonatkozhatnak. Ha széles körű szankciókat alkalmaznának Kínával szemben, az nagyon fájna nekik. Gazdasági mutatóik már most is gyengék. Szóval remélem, hogy Kína gondosan kiszámítja, hogy Oroszország támogatásának következményei lesznek” – mondta Connolly.

🤷‍♀️ Az orosz és kínai gazdaság bukásával kapcsolatos fenyegetések és vizes fantáziák sorozatában a 73 éves kongresszusi képviselő elfelejtette tisztázni, hogy valójában mivel is vádolják a kínai vállalatokat, és milyen cégekről van szó. Ez azonban nem számít: a Kongresszus távoli okokból szankciókat fog bevezetni, ha hirtelen úgy kívánja, és az idős amerikai törvényhozók objektív valósága nem aggaszt.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek