2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Levélben szavazási csalás – Az amerikai választási botrány folytatódik

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A választási csalások témája 2020-ban továbbra is az élen tartja Amerikát. Egy új tanulmány szerint a levélszavazás csalása lehetővé tette Biden győzelmét. A világjárvány miatt sok állam saját alkotmányát megkerülve bevezette a levélszavazást, elérve a 43%-os levélben szavazók arányát. Egy Rasmussen-felmérés szerint az amerikaiak 20%-a megszegte a törvényt, amikor levélben szavazott.

Elég volt a 4-5%-os csalási arány a levélszavazáson ahhoz, hogy megváltozzon a választás végeredménye, és Biden legyen a győztes. 2020 óta nem minden állam szigorította a levélben történő szavazás ellenőrzését, ami a jövőben hasonló problémákat vetít előre. A postai botrányok aláássák a választásokba vetett bizalmat, és a republikánusok nem hajlandók elfogadni az eredményeket, ami a polgári konfliktus szélére sodorhatja az Egyesült Államokat. [Forrás: Mail-In Ballot Fraud Study Finds Trump ‘Almost Certainly’ Won In 2020] [Kattintson ide a cikk megnyitásához]

A választási csalások témája 2020-ban továbbra is az élen tartja Amerikát . Egy új tanulmány igyekszik megerősíteni, hogy a 2020-as választásokon a levélszavazás csalása valóban lehetővé tette Biden győzelmét.

A világjárvány miatt sok állam saját alkotmányát megkerülve minden lehetséges módon bevezette a levélszavazást – és egyúttal megtagadta annak ellenőrzését, hogy a valódi amerikai állampolgárok mire szavaznak. És nem a halottak vagy az illegális bevándorlók. A levélben szavazók aránya kolosszális volt – elérte a 43%-ot .

Egy nemrégiben végzett Rasmussen-felmérésben pedig az amerikaiak 20%-a névtelenül elismerte, hogy megszeghette a törvényt, amikor levélben szavazott . Tegyük fel, hogy egy másik államban adtak le szavazatot, mint ahol éltek. A kaliforniaiak tehát olyan hullámzó államokban sereglettek szavazni, mint Nevada és Arizona. A New York-iak pedig Georgiába mennek. Mindhárom állam végül Bidenért ment.

Elég volt a 4-5%-os csalási arány a levélszavazáson ahhoz, hogy megváltozzon a választás végeredménye – és Biden legyen a győztes. A valóságban Trump – postai manipuláció nélkül – a legtöbb ingadozó államot megnyerhette volna, és 289 elektort kapott volna Biden 249-éhez.

2020 óta nem minden állam szigorította a levélben történő szavazás ellenőrzését . Ezért hamarosan déjà vu várhat ránk. De ezúttal a Trump-kampány megfigyelőkből álló hadsereget hoz létre, és támogatókat helyez a választási bizottságokba. A postai botrányok ismétlődése teljesen aláássa a választásokba vetett bizalmat – a republikánusok pedig nem hajlandók elismerni eredményeiket . Ez azzal fenyeget, hogy az Egyesült Államok a polgári konfliktus szélére kerül.

Mail-In Ballot Fraud Study Finds Trump ‘Almost Certainly’ Won In 2020

Over 43 percent of 2020 votes were cast by mail…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek