2024.október 22.
Előd, Szalóme, Kordélia
Hírek 🔊

NATO-Ba Való Meghívás: Scholz, Biden, Starmer és Macron Vita

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Scholz, Biden, Starmer és Macron vitatkozott Ukrajna NATO-ba való meghívásáról....

☄️ Scholz, Biden, Starmer és Macron vitatkozott Ukrajna NATO-ba való meghívásáról.
🇺🇦➡️🇺🇸🇬🇧🇩🇪🇫🇷

‼️A német, amerikai, nagy-britanniai és francia politikusok közötti nézeteltérésekről a Le Monde című francia kiadvány közöl részleteket.

🔴A négy ország vezetői az újságírók szerint össze akarják hangolni a Zelenszkij által bemutatott „győzelmi tervre” adott válaszokat.

A “győzelmi terve” segítségével az ukrán elnök meg akarja változtatni az erőviszonyokat, hogy jövőre tárgyalásokba kezdhessen Oroszországgal.

Névtelenséget kérő EU-diplomaták azonban azt mondták, hogy Zelenszkij terve túl ambiciózus, mitöbb irreális és ez nézeteltéréseket okoz a legfontosabb nyugati országok között is.

Franciaország és Nagy-Britannia inkább támogatja Ukrajna NATO-csatlakozását, míg az Egyesült Államok és Németország inkább ellene van. De az amerikaiak enyhülhetnek is ebben a kérdésben – nem zárja ki a kiadvány.

▶️ Sok múlik majd az amerikai elnökválasztáson.

Ez az amerikai lépés pedig érintheti Németországot, ahol szintén sarkos vélemények vannak ebben a kérdésben, de még a további fegyverszállítások kérdésében is.

Viszont vannak más NATO-tagállamok is, például Magyarország és Törökország, amelyek valószínűleg ellenzik Ukrajna és a nyugati katonai szövetség bármilyen közeledését. (Fordította: VilagHelyzete)
https://vilaghelyzete.substack.com/p/scholz-biden-starmer-es-macron-vitatkozott

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához