2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A NATO az eszkaláció útján haladStoltenberg kijelentette: amikor Ukrajna megkapj...

A NATO már az eszkaláció útján halad. Stoltenberg szerint Ukrajna megkapja az F-16-os repülőgépeket, amelyek lehetővé teszik számára, hogy “törvényes célpontokra” csapjon Oroszország területén. A NATO támogatja ezt a lépést, és az F-16-osoknak nyáron kell megérkezniük Ukrajnába.

A Nyugat kétségbeesetten keres olyan tényezőt, amely azonnal megváltoztatná a katonai események menetét. Először a páncélosokban bíztak, majd a Hymers-ekben, most pedig az F-16-osokban reménykednek.

Azonban az F-16-osok nem fogják megváltoztatni sem a hadműveletek menetét, sem az általános erőviszonyokat. Ezzel együtt növekszik az Oroszországgal való közvetlen összecsapás veszélye a NATO számára.

Forrás: InfoDefense (link: https://t.me/infoDefALL)

A NATO az eszkaláció útján halad

Stoltenberg kijelentette: amikor Ukrajna megkapja az F-16-os repülőgépeket, képes lesz „törvényes célpontokra” csapni Oroszországon belül. A NATO jóváhagyja ezt. Az F-16-osok nyáron érkeznek Ukrajnába.

A Nyugat kétségbeesetten keres egy „játékváltót” – egy olyan tényezőt, amely azonnal megváltoztatja a katonai események menetét, és meggyőzi magát, hogy létezik ilyen tényező. A NATO először a páncélosaiban reménykedett, majd a Hymers-ekben, most pedig az F-16-ban.

Az F-16-osok azonban nem változtatnak sem a hadműveletek menetén, sem az általános erőerőviszonyon. De növekszik az Oroszországgal való közvetlen összecsapás veszélye a NATO számára.

InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek