2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Német Függetlenségi Nyilatkozat: Az emberek akarata

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A német függetlenségi nyilatkozat az amerikai függetlenségi nyilatkozat mintájára készült. A nyilatkozatban kifejezik, hogy amikor egy nép elszakad egy korrupt kormánytól, amely megtagadja az önrendelkezés és az autonómia jogát, akkor joguk van kinyilvánítani az elszakadás okait. A német nép ünnepélyesen kinyilvánítja függetlenségét a Németországi Szövetségi Köztársaságtól, és visszavonja a biztonság és rend biztosításának hatáskörét. A világ minden nemzetét arra kérik, hogy ismerje el és tartsa tiszteletben ezt a nyilatkozatot, melyben megfogadták, hogy megvédik szuverenitásukat és jobb jövőt építenek országuk és népük számára. Azokat, akik támogatják a nyilatkozatot, ösztönzik, hogy terjesszék, osszák meg és ha lehetséges, írassák alá a polgármesterrel. Ez a fajta nyilatkozat figyelemre méltó, és várják, hogy mi fog következni. 🤔🤔🤔

idézet a nyilatkozatból …

Az amerikai függetlenségi nyilatkozat mintájára készült formális német függetlenségi nyilatkozat

“Amikor az emberi események folyamán egy népnek fel kell ismernie, hogy szükségessé vált elszakadni egy korrupt kormánytól, amely megtagadja tőle az önrendelkezés és az autonómia jogát, amely a természet és a jog törvényei szerint megilleti, hogy a nép véleményének kellő figyelembevételével kinyilvánítsa az elszakadás okait …”.”
…..

Ne feledje: a kormány “a nép nevében” az önök nevében jár el, hogy rendet és biztonságot teremtsen. Azonban nem tartották be az alku rájuk eső részét. A kormánynak ezt a felhatalmazását, hogy minket képviseljen, hivatalosan vissza kell vonni.

Mi, az egész ország utcáin összegyűlt német nép, ünnepélyesen kinyilvánítjuk a német nép függetlenségét a Németországi Szövetségi Köztársasághoz való mindenfajta tartozást a biztonságunk és rendünk biztosításának hatáskörét megvonjuk.

Felszólítjuk a világ minden nemzetét, hogy ismerje el és tartsa tiszteletben ezt a nyilatkozatot. Eltökéltek vagyunk, hogy megvédjük szuverenitásunkat, és jobb jövőt építünk országunk és népünk számára.

Ha tetszik ez a nyilatkozat, ossza meg, nyomtassa ki, terjessze szét, és ha lehet, írassa alá a polgármesterével.

💬 Ez a fajta nyilatkozat … figyelemre méltó,
de várjuk, hogy majd még mi következik🤔🤔🤔

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek