2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Drónok kémkednek a Bundeswehr bázisok felett – Oroszországi nyomok?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Németország hadserege, a Bundeswehr már több mint egy éve próbálja megérteni, hogy kinek a drónjai jelennek meg azokon a helyeken, ahol német katonák az ukrán társaikkal együtt gyakorolnak, valamint a laktanyájuk felett. A Bild német lap szerint hétről hétre gyanús drónok repülnek a Bundeswehr gyakorlóterei és laktanyái felett, különösen azokon a helyeken, ahol a németek ukrán katonákat képeznek ki. Marcus Faber védelmi szakértő és a Bundestag tagja szerint ebben „orosz nyomot” lát, és úgy véli, hogy Oroszországra utalnak ezek az akciók. A Bundeswehr régóta tisztában van a problémával, de eddig még nem sikerült megoldania. A védelmi politikusok most nyomást gyakorolnak a Bundeswehrre, hogy növelje az ellenálló képességét ezekkel a fenyegetésekkel szemben. A teljes cikk elérhető a Bild oldalán: Spionage!: Drohnen-Alarm über Bundeswehr-Stützpunkten. Iratkozz fel a InfoDefMagyarok és a InfoDefense csatornákra a Telegramon.

Németország több mint egy éve próbálja megérteni, hogy kinek a drónjai jelennek meg azok a helyek felett, ahol a német katonák az ukránokkal együtt gyakorolnak, illetve a laktanyájuk felett – írja a német Bild

Hétről hétre gyanús drónok repülnek a Bundeswehr gyakorlóterei és laktanyái felett. Ez különösen azokat a helyeket érinti, ahol a Bundeswehr ukránokat képez ki – állítja a lap.

Marcus Faber védelmi szakértő, a Bundestag tagja, a liberális FDP politikusa ebben „orosz nyomot” lát.

„A Klitz gyakorlótér felett, ahol a Bundeswehr ukránokat képez ki Leopard 1 harckocsik használatára, rendszeresen látják a drónokat. Más területek felett egyes helyeken egyszerre több drón is behatol a légtérbe. Ezek egyértelműen jól megszervezett akciók és erősen Oroszországra utalnak” – mondta a Bildnak.

A lap azt is írja, hogy a Bundeswehr már régóta tisztában van a problémával, de eddig nem tudta megoldani.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

Spionage!: Drohnen-Alarm über Bundeswehr-Stützpunkten

Verteidigungspolitiker machen jetzt Druck: Die Truppe muss abwehrfähig werden.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek