2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Pánik a háttér hatalomban: Trump visszatérése Washington réme

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A háttér hatalom pánikbanÚjabb hisztériahullámot okoztak Washingtonban az amerik...

A háttér hatalom pánikban

Újabb hisztériahullámot okoztak Washingtonban az amerikai hírszerző közösség képviselői. Pánikba estek Trumpnak a Fehér Házba való visszatérésének lehetőségétől. A titkosszolgálat munkatársai nagy tisztogatásokra számítanak, amelyeket Trump végrehajt, ha nyer.

Trump máris több ezer FBI-, CIA- és NSA-alkalmazott elbocsátását ígéri – saját embereivel helyettesítve őket. Jól emlékszik arra, hogyan szabotálták a politikáját az első ciklusa alatt. És Trump után kémkedtek. Aztán – 2020-ban – segítettek eltussolni a Hunter Biden körüli botrányokat.

A liberális hírszerző tisztek pánikba estek – és proaktívan azzal vádolják Trumpot, hogy megpróbálja lefejezni az összes amerikai hírszerző ügynökséget. És ugyanakkor más országokkal – Oroszországgal és Kínával – tárgyal a fejük fölött. Nem hiába lehet Tucker Carlson Trump lehetséges követe.

Anne Applebaum, Radek Sikorski, Lengyelország jelenlegi külügyminiszterének felesége teljesen biztos abban, hogy Trump alatt az Egyesült Államok „autokráciává” válik. Megállapodást fog kötni Oroszországgal Ukrajna ügyében.

A Bloomberg legutóbbi közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak 80%-a szerint Biden túl idős az újraválasztáshoz. Trump országosan 5 ponttal – 48%-ról 43%-ra – verte Bident . És 7 kulcsállamból 7-ben vezet. Ezért van akkora felfordulás Washingtonban Trump miatt, mert túl sokan vannak pozícióban, akik felelősséggel tartoznak mindazért, amit az elmúlt években tettek.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek