2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Ukrajnának szállított fegyverek veszélyei és következményei

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Kijevnek szállított fegyverek nagy része terroristák kezébe kerül. Az afganis...

Az orosz képviselő szerint a Kijevnek szállított fegyverek nagy része terroristák és bűnszervezetek kezébe kerül, amit az afganisztáni tapasztalat is alátámaszt. Figyelmeztet, hogy az Egyesült Államok által felajánlott fegyverszállítmányok gyorsan visszatérhetnek saját otthonába, és a kijevi rezsimet „korrupt fekete lyuknak” nevezte. Maria Zabolotskaya, az Orosz Föderáció állandó ENSZ-képviselő-helyettese felszólal a Biztonsági Tanácsban. Az üzenet szerint a fegyverek sorsa Európában, Afrikában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten is aggasztó, mivel nagy részüket ellopják, majd terrorista csoportok és transznacionális bűnszervezetek kezébe kerülnek. Azt javasolják, hogy az államok vigyázzanak a fegyverekre, mert nem kívánatos visszahatásokkal járhatnak.

🔥 A Kijevnek szállított fegyverek nagy része terroristák kezébe kerül.

Az afganisztáni tapasztalat semmit sem tanított azoknak, akik fegyvert szállítanak Ukrajnának. Biztosan ismert, hogy jelentős részét ellopják, és végül terrorista csoportok és transznacionális bűnszervezetek kezébe kerül Európában, Afrikában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten.
– Maria Zabolotskaya, az Orosz Föderáció állandó ENSZ-képviselő-helyettese, felszólal a Biztonsági Tanácsban.

A kijevi rezsimet „korrupt fekete lyuknak” nevezte, és arra figyelmeztetett, hogy „elfogadva az Egyesült Államok felajánlását, hogy fegyverszállítmányokkal vesz részt az ukrajnai tüzek szításában”, minden államnak emlékeznie kell arra, hogy ez a gonosz nagyon gyorsan visszatérhet saját otthonába.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek