2024.szeptember 7.
Zakariás, Beáta, Brájen
Hírek 🔊

Nő a nyomás Bidenen – összeesküvést sejt a visszaléptetésére

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A források szerint Biden a fő szervezkedőt Nancy Pelosiban, a képviselőház volt elnökében látja, de Barack Obama volt elnökre is haragszik.

A New York Times értesülései szerint Joe Biden elnök péntekig nem változtatta meg elhatározását, miszerint nem lép vissza a 2024-es választási kampányból. Az elnökhöz közeli, név nélkül nyilatkozó források szerint ugyanakkor Biden egyre inkább elfogadja, hogy talán nem lesz képes megtartani a jelöltséget. Biden, aki jelenleg koronavírus-fertőzéséből lábadozik delaware-i tengerparti házában, dühösen várja a gyógyulását. 

Úgy érzi, hogy ellene irányuló, összehangolt szivárogtatásokkal próbálják rávenni a visszalépésre. 

A források szerint Biden a fő szervezkedőt Nancy Pelosiban, a képviselőház volt elnökében látja, de Barack Obama volt elnökre is haragszik, akiről úgy gondolja, hogy a háttérből irányítja ellene a kampányt. A Demokrata Párt több tagja nyilvánosan továbbra sem szólítja fel Bident a visszalépésre, tartva attól, hogy ez kontraproduktív lenne és csak megerősítené az elnök elhatározását. Ugyanakkor folyamatosak a találgatások, hogy ha mégis sor kerülne a visszalépésre, mikor történhet meg.

Az egyik forgatókönyv szerint komolyabb esély csak Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szerdai washingtoni látogatása után lenne. Biden nem akarja megadni azt az örömöt a Gáza konfliktus miatt vele rossz viszonyban lévő izraeli vezetőnek, hogy személyesen élvezhesse ki politikai bukását.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Egy válasz

  1. Mindent elmond a démonkratákról és a háttérben ügyködö milliárdosok erkölcsi fertöjéröl, ahogy ezt a vén agybeteg embert bábként kihasználják és nyilvánosan a mocsárba döngölik az emberi méltóságát.
    Mindenkinek fel kell ismernie, hogy ezek embertelen, gátlástalan bünözök akik kizárólag pénz és hatalom érdekében élökön és holtakon át gázolnak.
    Undorító, hogy ezt a mentalitást már a sok ejus pozícióban lévö bünözö is átvette.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek