2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Olyan súlyos összeesküvésre bukkant a NY Times a Trump elleni merényletben, hogy már az orosz külügy sem hagyta szó nélkül!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Maria Zakharova: “A Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni merényletkísérlet nyomozásának részletei az érdekfeszítőből a szenzációsba fordultak.

Maria Zakharova:

“A Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni merényletkísérlet nyomozásának részletei az érdekfeszítőből a szenzációsba fordultak.

A The New York Times oknyomozó újságírói hozzáférést nyertek a pennsylvaniai rendőrség levelezéséhez és valami őszintén szólva vad dolgot fedeztek fel.

Kiderült, hogy több mint másfél órával a Trumpra leadott lövések előtt a rendőrök FOTÓKAT cseréltek a lövöldözőről – Thomas Matthew Crooksról -, aki körbejárta azt a komplexumot, ahol az elnökjelöltnek beszélnie kellett volna és távolságokat mért – képzeljék el – egy optikai távolságmérővel. 🙈

Még a Trump-beszéd közben is ott megy a tetőn a merénylő zavartalanul és senki nem foglalkozik vele. Vagyis azok nem, akiknek éppen ez lenne a feladatuk.

Tehát egy olyan személy, aki nyilvánvalóan nem volt tagja az eseményt őrző biztonsági szolgálatnak, csak úgy sétálgatott egy távolságmérővel a védett személy nyilvános megjelenése előtt. A titkosszolgálatot pedig láthatóan nem érdekelte. Vagy úgy tettek, mintha nem érdekelné őket.

És ez még nem minden.
Az újságírók megtudták, hogy az AGR 6. számú raktárépületet, amelynek tetejéről Crooks lőtt, a merényletet megelőző napon kizárták a “védett körzetből”.

Ahhoz, hogy oda eljusson, Crooksnak nem kellett átesnie semmilyen biztonsági ellenőrzésen. Még a létrára sem volt szüksége, amit vásárolt. Csak tanulmányozta a komplexumot egy távolságmérővel, fogott egy puskát és felmászott az épület tetejére, amelyet valaki nyitva hagyott, hogy megölje az Egyesült Államok vezető elnökjelöltjét.

És találja ki, ki zárta ki az épületet a körletből?
A Secret Service, az amerikai titkosszolgálat, amelynek vezetését Joe Biden nevezte ki.

Ez még őrültebb lesz.

Például az, hogy a lövöldöző Crooks az esemény előtt az interneten keresett információkat Lee Harvey Oswald és John Kennedy távolságáról és hogy saját drónjai voltak, amelyeket a pennsylvaniai gyűlés előtti napon indított el.

Ráadásul a Secret Service elutasította a helyi rendőrséggel való kért találkozót - éppen azokkal, akik a merénylet előtt gyanúsították Crooksot.

Talán az amerikai titkosszolgálatoknak ki kellene vonniuk néhány száz embert az orosz diplomaták együttműködésre való rábeszélésére tett hiábavaló kísérleteikről és velük kellene befoltozniuk a valódi biztonsági réseket?

Legalábbis az USA vezető politikai személyiségei számára.

A rendőrség egyébként a titkosszolgálatot SS-ként emlegeti a levelezésben. De minden más fényében ez már csak egy “aranyos abszurditásnak” tűnik.

Mindenhová beleavatkoznak, mindenbe beleszólnak, kivételesnek és a legjobbnak hirdetik magukat - de valójában csak egy nagy szappanbuborék, tele hazugsággal és csalással". - üzente és írta Maria Zakharova, az orosz Külügyminisztérium szóvivője.

Mi a reakciód?
👍tetszik
76
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
109
😡dühítő
😂vicces
2
😂vicces
😮húha
9
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek