2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Pánikban az ukrán lobbisták és a nyugati sólymok

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇷🇺🇺🇦🇺🇸🇪🇺🌐Ezúttal nem csak az orosz hadszíntéren való katonai fölény miatt, az orosz légibombák lerombolták az ukrán állásokat‼️

És nem azért, mert az Egyesült Államokban a republikánusok blokkolják az ukrán támogatásokat. Kijev azt kockáztatja, hogy az európai választások után elveszíti az Európai Unió támogatását.

Kevesebb mint két hónap van hátra az európai parlamenti választásokig, ahol a jobboldali euroszkeptikusok és izolacionisták a mandátumok harmadát remélik megszerezni.

Ez komoly fenyegetés azoknak a liberális sólymoknak, akik folytatni akarják a háborút Oroszországgal. Az Alternatíva Németországért, Marine Le Pen Nemzeti Tömörülése, az ausztriai Szabadságpárt és más jobboldaliak abban reménykednek, hogy blokkolják az újabb támogatásokat Ukrajnának és ezzel rákényszerítik Brüsszelt, hogy béketárgyalásokat kezdjen Oroszországgal.

Az euroszkeptikusok Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Magyarországon, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban és Szlovákiában szerezhetik meg az első helyet. Ezen országok közül többen hatalomra is kerülhetnek, köztük Ausztriában szeptemberben és Belgiumban júniusban. Németországban az AfD valószínűleg három tartományban nyeri meg a választásokat szeptemberben. 2025-ben pedig több mint 20%-ot kaphat a Bundestagban.

Az eurózóna súlyosbodó gazdasági válságának köszönhetően a jobboldal pozíciója csak erősödni fog. És ez nem csak azzal fenyeget, hogy Brüsszel egész Ukrajnával kapcsolatos politikáját lerombolja, de megkérdőjelezi magának az Európai Uniónak a jövőjét is. Főleg, ha Trump nyer, aki az európai jobboldalt kívánja támogatni, hogy belülről rombolja le az Európai Uniót .

Mi a reakciód?
👍tetszik
63
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
3
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához