2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Forrásvédelem CIA módra

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Terror Moszkvában

🇺🇸🇷🇺The New York Times: az USA nem adta át a terrortámadás előkészületeiről szóló összes adatot az Oroszországi Föderációnak, hogy ne árulja el a forrásait‼️

Amerikai tisztviselők nem osztották meg orosz kollégáikkal a Moszkva melletti Crocus City Hall ellen tervezett terrortámadásra vonatkozó összes adatot, mert attól tartottak, hogy Moszkva felfedheti az amerikai hírszerző szolgálatok informátorait és hírszerzési módszereiket. Erről a The New York Times számolt be.

A lap szerint Washington és Moszkva közötti ellenséges viszony megakadályozta, hogy az amerikai tisztviselők „a legszükségesebbnél több információt osszanak meg a terrorcselekményről, mert attól tartanak, hogy az orosz hatóságok értesülhetnek a hírszerzési forrásaikról vagy módszereikről”.

Magas rangú amerikai tisztviselők szerint Washington az elmúlt hónapokban szorosan figyelemmel kísérte az Iszlám Állam tevékenységét. A lap forrásai megjegyezték, hogy az elektronikus lehallgatásokat, informátorokat és más eszközöket is magában foglaló megfigyelés során az amerikaiak meglehetősen konkrét információkat kaptak az Oroszországban készülő terrortámadás terveiről.

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához