2024.április 28.
Valéria, Péter

RENDKÍVÜLI: A képviselőház felügyeleti bizottsága szerint Joe Biden 1 millió dollárt kapott, miután Kína 3 millió dollárt utalt át Biden üzleti partnerének!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
biden family china 600x476

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Biden család 1 millió dollárt kapott, miután egy üzlettársa 3 millió dollárt kapott Kínától. Ez abszolút és totális korrupció és hazaárulás.

Néhány perccel ezelőtt sokkoló hírt tett közzé a képviselőház felügyeleti bizottsága.

FRISS – A Képviselőház Felügyelő Bizottsága: A Biden család több mint 1 millió dollárt kapott, miután egy kínai vállalat 3 millió dollárt utalt át a Robinson Walker LLC-nek, amely a Biden család egyik üzlettársának tulajdonában van.

Íme a Képviselőház Felügyeleti Bizottságának néhány perccel ezelőtti üzenete:

Ma a képviselőház felügyeleti és elszámoltathatósági bizottsága memorandumot adott ki, amely új bizonyítékokat tár fel a Biden család befolyással üzérkedés és üzleti tervei vizsgálatának eredményeképpen. A bekéretett pénzügyi nyilvántartások azt mutatják, hogy 2015 és 2017 között a Biden család tagjai – Hunter Biden, James Biden, Hallie Biden és egy ismeretlen “Biden” – és cégeik együttesen 1,3 millió dollár utalást kaptak a Rob Walkerhez, a Biden család egyik üzlettársához kapcsolódó számlákról.

Nevezetesen, 2017 március 1.-jén, kevesebb mint két hónappal azután, hogy Joe Biden alelnök elhagyta a közhivatalt, a State Energy HK Limited kínai vállalat 3 millió dollárt utalt át Rob Walker cégének. Másnap a vállalat 1 065 000 dollárt utalt át egy James Gilliard-dal, a Biden család egy másik üzlettársával kapcsolatban lévő cégnek. Ezt követően a Biden család három hónap alatt megközelítőleg 1 065 000 dollárt utalást kapott különböző bankszámlákra. A banki nyilvántartásokból úgy tűnik, hogy a Biden család a kínai átutalásból származó pénznek megközelítőleg az egyharmadát kapta meg.

James Comer elnök (R-Ky.) a Biden család gyanús üzleti tranzakcióinak ezen új bizonyítékáról a következő nyilatkozatot adta ki:

“A demokraták úgy tekintették az idézést, hogy az nem más, mint John Papa és a Starbucks számára készített irattári anyag, de elmulasztották megemlíteni a megkapott nyilvántartásokat, amelyek a Biden család üzleti terveit dokumentálják. A Biden család tagjai és cégeik több év alatt több mint 1,3 millió dollár utalást kaptak az üzlettársukhoz, Rob Walkerhez kapcsolódó számlákról. Ennek a pénznek a nagy része egy kínai energiaipari vállalattól származó átutalás eredményeként érkezett, és nem csak Hunterhez és James Bidenhez került, hanem Hallie Bidenhez és egy ismeretlen “Bidenhez” is eljutott. Az nem világos, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtottak cserébe ezért az elképesztő pénzösszegért.

“A felügyelő bizottság aggódik annak nemzetbiztonsági következményei miatt, hogy Biden elnök családja külföldi állampolgároktól dollármilliókat kap. Továbbra is követni fogjuk a pénz útját és a tényeket, hogy megállapítsuk, kompromittálják-e Biden elnököt családja üzleti ügyei, és fennáll-e nemzetbiztonsági fenyegetés.

Forrás:thegatewaypundit

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához