2024.október 13.
Miksa, Rezső, Edvin
Hírek 🔊

Svájci lap: hiába kiabáltak, ordítottak, Orbán Viktor letépte az EU álarcát

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Die Weltwoche szerint Strasbourgban a nyilvánosság előtt leplezték le az Európai Parlamentet és Ursula von der Leyent, amikor a magyar miniszterelnök olyanokat mondott, amiket Brüsszelben hallani sem akartak.

Orbán Viktor letépte az EU álarcát: beszéde tele volt nyilvánvaló dolgokkal, ám Brüsszel erről hallani sem akar – ezzel a címmel közölt cikket a Die Weltwoche, amely szerint Strasbourgban a nyilvánosság előtt leplezték le az Európai Parlamentet és Ursula von der Leyent.

Néhányan úgy viselkedtek, mint az NSDAP képviselői az utolsó szabadon választott Reichstagban: kiabáltak, ordítottak, félbeszakították a beszélőt és transzparenseket lengettek

– írja Wolfgang Koydl, aki feltette a kérdést: mi volt olyan szörnyű Orbán beszédében? Szerinte semmi, mert a magyar miniszterelnök beszéde szenvedélyes elkötelezettség volt Európa iránt, miközben ébresztőt fújt.

A svájci lap főszerkesztője, Roger Köppel azt mondta a kormányfőről, teljes őrület, hogy a béke melletti elkötelezettsége miatt kritizálják.

Mi a reakciód?
👍tetszik
19
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
2
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához