2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Tiltakozik a transznemű rab, aki teherbe ejtette két női rabtársát, nem akar férfi börtönbe kerülni

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
képernyőfotó 2022 07 21 13.23.42

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Azt állította, hogy az átszállítás alatt a fegyőrök nem a megfelelő gendert használták azonosítására, ráadásul még meg is verték.

A 27 éves, magát nőként definiáló fekete bőrű amerikai bűnöző, Demetrius Minor felháborodását fejezte ki, amiért egy férfiak számára fenntartott büntetésvégrehajtási intézetbe szállították át, miután két női rabtársát is teherbe ejtette, számolt be róla a Daily Mail brit hírportál. A férfi egyébként mindössze azért kerülhetett női büntetésvégrehajtási intézetbe, mert magát nőként azonosítja. Nemi átalakítóműtétet azonban még nem végeztek rajta, így fizikailag egy ereje teljében lévő férfiről beszélhetünk.

Minor jelenleg 30 éves börtönbüntetését tölti, amit azért szabtak ki rá, mert 10 évvel ezelőtt megkéselte saját nevelőapját.

A Daily Mail információi szerint nem erőszakról volt szó, ugyanis Edna Mahan nevű női javítóintézetben a rabok cellái a szabadidő alatt nyitva állnak, ami így lehetőséget adott az ellenkező nemű fegyencek intim találkozására. Többek között ez az oka annak, hogy a börtönök nem koedukált formában működnek.

Légkondi sincs, ráadásul férfiként hivatkoztak rá

A bűnöző „megpróbáltatásairól” saját blogján, a justis4demi.org-on olvashatunk. Az elítélt itt leírja, hogy a fegyőrök kigúnyolták, amikor kérvényezte, hogy a motozását női személyzet végezze, állítása szerint arra is volt példa, hogy fizikailag bántalmazták, ráadásul

már több, mint 30 alkalommal hivatkoztak rá férfiként.

Szerinte az áthelyezéssel és a vele való bánásmóddal megsértették a jogait, illetve zaklatások céltáblájává tették. Mindezeken kívül blogján arról is panaszkodott, hogy új lakhelyén, a new jersey-i börtönben se légkondicionáló berendezés, se televízió nem található. Továbbá azt is nehezményezi, hogy az áthelyezés, és az ezzel járó traumák visszafordíthatatlan pszichikai károkat okoznak benne.

Szerencse, hogy még nyugaton is van arra példa, hogy nem a társadalom számára veszélyes, bűnöző életmódot folytató elitélt személyek jogai a fontosak, bár még nem tud ki, hogy hova fog vezetni Demetrius Minor weboldala, és az iránta szimpátiát érző érzékeny lelkű balliberálisok tevékenysége.

 

 

Kiemelt képünkön Demi Minor elítélt bűnöző. Forrás: DailyMail

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. KÉRÉS , EGY VITÁHOZ.
    TUDNA NEKEM SEGÍTENI VKI , HOL TALÁLHATOK STATISZTIKÁT, ELŐADÁST ARRÓL, HOGY EGY LMBTQ CSALÁDBAN FELNÖTT GYERMEK ESETÉBEN , SZÁZALÉKBAN MILYEN SÉRÜLÉSEK VANNAK ? DEPRESSZIÓ, ÖNGYILKOSSÁG, SZEMÉLYISÉGZAVAR, HÁNYAT ZAKLATTAK GYERMEKKÉNT ÉS ENNEK HATÁSA.
    KÖSZÖNÖM.
    Megkönnyítve a keresést.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek