2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Tucker Carlson: A kiszivárogtatott dokumentumok leleplezik a Biden-adminisztrációt, a média hazudik; az Egyesült Államok háborúban áll Oroszországgal, Ukrajna pedig veszít

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
tucker ukraine russia 810x500

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ez egy forró háború a Föld két elsődleges nukleáris szuperhatalma között, és ezt a háborút hivatalosan soha nem ismerték el” – magyarázta a FoxNews műsorvezetője. “Ez a háború az amerikai törvények megsértése. Ez bűncselekmény.”

A Pentagon kiszivárogtatott dokumentumaiból kiderül, hogy ellentétben az amerikai hírszerző ügynökségek és a régi média által az elmúlt 14 hónapban megjelenített narratívával, az ukrajnai háború valójában “szuperhatalmak közötti proxy-csata”, és Ukrajna “elveszíti a háborút” – magyarázta Tucker Carlson csütörtökön.

A FoxNews műsorvezetője arra a számos katonai dokumentumra utalt, amelyet az elmúlt két hónapban egy 21 éves nemzeti gárdista szivárogtatott ki, akit a hatóságok tegnap gyorsan letartóztattak.

Az egyik, március 23-án dátumozott, kiszivárogtatott dokumentumból kiderül, hogy az Egyesült Államok 14 különleges egységet telepített Ukrajnába, míg 50 az Egyesült Királyságból, 33 pedig Lettországból, Franciaországból és Hollandiából érkezett.

The Washington Post szerint a kiszivárogtatások arra is rámutatnak, hogy “a Biden-adminisztrációnak az ukrán hadsereg életképességéről szóló nyilvános nyilatkozataival” szemben házon belül jelentős “deficitet” feltételeznek a várható tavaszi ellentámadáshoz szükséges “haderő generálásában és fenntartásában”. Egy ilyen művelet valószínűleg csak “szerény területszerzést” eredményez és “az áldozatok számát növeli ” – jelezte a “szigorúan titkos” jelzésű dokumentum.

Carlson csütörtöki beszámolóját az ukrajnai háborúval kapcsolatos két fő pont összefoglalásával kezdte, amelyeket “az elmúlt 14 hónapban” az Egyesült Államok “minden hatalmi központja” ismétel, beleértve a kormányt és “gyakorlatilag minden egyes orgánumot a nemzeti hírmédia teljes spektrumán”.

Ezek közé tartozik, hogy “az ukrajnai háború a nemzeti szuverenitás háborúja. Ez nem egy szuperhatalmak közötti proxy-csata” – mondta Carlson. A második beszédtéma, amelyet “újra és újra hangsúlyoztak, hogy Ukrajna megnyeri ezt a háborút. Az ukrán csapatok bátrak és nemesek. Az orosz csapatok gonoszak és inkompetensek.”

“Ez az ukrajnai háború két alapvető témája, és mindkettő hazugság” – mondta.

A fent említett kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva a népszerű FoxNews műsorvezető kijelentette, hogy “ez valójában nem Ukrajna háborúja. Ez a mi háborúnk. Az Egyesült Államok egy közvetlen harcos fél az Oroszország elleni háborúban. Bármit is mondunk, amerikai katonák harcolnak az orosz katonák ellen. Így hát ez nem egy regionális konfliktus Kelet-Európában. Ez egy forró háború a Föld két elsődleges nukleáris szuperhatalma között, és ezt a háborút hivatalosan soha nem ismerték el.

“A Kongresszus erre nem adott felhatalmazást, és ezért ez a háború az amerikai törvények megsértése. Ez bűncselekmény.” – mondta.

“A második dolog, amit ezekből a lemezekből megtudunk, hogy a közvetlen amerikai részvétel ellenére Ukrajna valójában elveszíti a háborút. Minden egyes oroszért hét ukránt ölnek meg. Az ukrán légvédelem teljesen meggyengült. Ukrajna vesztésre áll. A Biden-adminisztráció ezzel tökéletesen tisztában van. Ettől pánikba estek, de a nyilvánosságnak hazudtak erről a tényről ” – folytatta Carlson.

„Alig két héttel ezelőtt például Lloyd Austin védelmi miniszter azt mondta az amerikai szenátusban, hogy ’fogy’ az orosz katonai erő. Más szóval, Oroszország elveszíti a háborút. Ez hazugság volt. Tudta, hogy ez akkor volt, amikor erről beszélt, kongresszusi vallomásában mégis megismételte. Ez bűncselekmény” – mondta.

De Lloyd Austint nem tartóztatták le ezért a bűncselekményért. Ehelyett az egyetlen ember, akit őrizetbe vettek, vagy valószínűleg valaha is őrizetbe vesznek, a Massachusetts-i Légi Nemzeti Gárda egy 21 éves tagja, aki azokat a lemezeket kiszivárogtatta, amelyek felfedték, hogy Lloyd Austin hazudik.

“Leleplezte a bűncselekményeket, ezért ő a bűnöző. Így működik Washington. Az egyetlen igazi bűn, ha kimondjuk az igazságot ” – vélekedett Carlson.

Ahelyett azonban, hogy a védelmére kelnének egy fiatalembernek, “aki elmondta az amerikaiaknak, hogy valójában mi is történik Ukrajnában”, a régi média azt “ünnepli, hogy elfogták ” – panaszolta Carlson, bemutatva több olyan felvételt, amelyen médiaszemélyiségek támadják a csütörtökön letartóztatott Jack Douglas Teixeirát.

“Ne feledjük, mivel még mindig nem tudjuk, honnan szerezte Jeffrey Epstein a több száz millió dollárt, fogalmunk sincs. Azt sem tudjuk, hogy miből élt. Nem tudjuk, ki hagyott csőbombákat a Capitol Hill-en január 6-án …  kettőt” – jegyezte meg Carlson.

“Nem tudjuk, ki szivárogtatta ki a Legfelsőbb Bíróság Roe kontra Wade perben hozott ítéletét. Még azt sem tudjuk biztosan megmondani, hogy ki ölte meg az Egyesült Államok elnökét, mert a Biden-adminisztráció 60 év után is még mindig több ezer oldalnyi titkosított dokumentumot rejteget a Kennedy-gyilkosságról, pont úgy, ahogy több mint egymilliárd egyéb minősített dokumentumot is rejteget” – mondta.

“De ma este holtbiztosra mondhatjuk, hogy ki hozta kínos helyzetbe Victoria Nulandot és Joe Bident, és ez a srác hosszú-hosszú időre börtönbe kerül. Ez a kívánalom, a média szerint [pedig] jól van ez így” – folytatta Carlson.

Ennek illusztrálására a televíziós műsorvezető kiemelte John Kirby, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának szóvivője hétfői nyilatkozatát, amelyben figyelmeztette a médiát, hogy ne hozzák nyilvánosságra ezeket a kiszivárogtatott információkat. Kirby azt mondta:

“A dokumentumok hitelességének megerősítése nélkül ez olyan információ, amelynek nincs helye a nyilvánosságban.” Ha mondhatom így, nincs keresnivalója az újságok címlapjain vagy a televízióban. Nem nyilvános felhasználásra szánják, és nem is szabadna kint lennie.”

“Tehát annak a ténynek, hogy amerikai katonák harcolnak az orosz katonák ellen egy ukrajnai háborúban, nincs keresnivalója a köztudatban” – válaszolta Carlson. “Annak a ténynek, hogy az ország, amelyet támogatunk és amellyel együtt harcolunk, veszít, nem nyer, nincs keresnivalója a nyilvánosságban. Nincs jogod tudni, mit tesz a kormányod a nevedben az adóforintjaiddal, meg a gyermekeid és unokáid jövőjével. Nincs jogod tudni – fogd be a szád, és ne tegyél fel releváns kérdéseket.”

“Ami most ezzel a kiszivárogtatóval történik, az történik mindenkivel, aki ellentmond a nemzetbiztonsági méltóságnak és engedelmes szolgáinak a médiában. Te mehetsz a börtönbe, a média pedig továbbra is folytathatja feléd a hazudozásait. ” – zárta Carlson.

Forrás:lifesitenews.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek