2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Tucker Carlson: Durovot egy nyugati ország, a Biden-kormány szövetségese és a NATO aktív tagja záratta be

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Megszólalt az amerikai publicista is Pavel Durov (Telegram-alapító) letartóztatásával kapcsolatban.

Eszkalálódik a szólásszabadság elleni fellépés. Letartóztatták Franciaországban a Telegram alapítóját, Pavel Durovot. A nyugati titkosszolgálatok hozzá akarnak férni a Telegram privát üzeneteihez. A francia sajtó szerint Durov 20 év börtönt kaphat, ha nem működik együtt – írja Kim Dotcom az X-en.

Tucker Carlson amerikai újságíró is kommentálta Durov franciaországi letartóztatását: szerinte a Telegram alapítójának letartóztatása figyelmeztetés az online platformok minden olyan tulajdonosának, aki nem akarja elhallgattatni az igazságot.

“Pavel Durov elhagyta Oroszországot, amikor a kormány megpróbálta ellenőrizni közösségi médiavállalatát, a Telegramot. De végül nem Putyin volt az, aki letartóztatta őt, mert lehetővé tette a nyilvánosság számára a szólásszabadság gyakorlását. Egy nyugati ország, a Biden-kormány szövetségese és lelkes NATO-tagja volt az, aki bezáratta őt

Pavel Durov egy francia börtönben ül, élő figyelmeztetés minden olyan platformtulajdonos számára, aki nem hajlandó cenzúrázni az igazságot a kormányok és a hírszerző ügynökségek parancsára. A sötétség gyorsan leszáll az egykori szabad világra”

– írta az újságíró az X közösségi hálózaton, miközben megosztotta a közös beszélgetésüket.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
31
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek