2024.május 27.
Hella, Pelbárt, Ágoston

Tüntetést tartottak a nemátalakító műtétek ellen felszólaló érdekvédőért Budapesten

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
b5c5f99ee95c4d74ab1718dd5b8f3622

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Szolidaritási tüntetést szervezett a brit nagykövetség épülete elé a CitizenGO, ahol munkatársuk, Caroline Farrow mellett álltak ki. 

A konzervatív érdekvédőnek az elmúlt években különböző meghurcoltatásokon kellett keresztülmennie, amiért nyilvánosan felszólalt a transzgender lobbi követeléseivel, így a gyermekek nemátalakító hormonkezeléseivel és nemátalakító műtéteivel szemben, melyek sok angol gyermek és család tragédiáját okozták.

e46fc938a0e84c4f82d92b0af8d228cf

Október 3-án azonban szintet lépett a LMBTQ-lobbi, Caroline Farrow-t ugyanis engedély hiányában, bizonyítékok nélkül, négy gyermeke előtt tartóztatták le. A vád transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzések közzététele, amelyek nagy része névtelen, nem a CitizenGO munkatársától származó. A CitizenGO szerint az érdekvédő alibije ráadásul megingathatatlan, mivel épp a helyi templomban orgonált, amikor az álprofilok a bejegyzések többségét megosztották.

A konzervatív érdekvédelmi szervezet úgy véli, a letartóztatás mögött egy transzgender aktivista, bizonyos Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és már több alkalommal bíróság elé hurcolta őt.

A CitizenGO arra kéri a brit kormányt, vessenek véget az ideológiai alapú rendőrségi meghurcolásoknak. Mint fogalmaznak, rajtunk is múlik, hogy ne ismétlődhessenek meg a hasonló támadások és túlkapások.

Forrás:Magyar Nemzet, Borítókép: Tüntetés a brit nagykövetség épülete előtt (Fotó: Bach Máté)

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához