2022.december 2.
Melinda, Vivien, Aranka
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES
English EN French FR German DE Hungarian HU Italian IT Russian RU Spanish ES

Tüntetést tartottak a nemátalakító műtétek ellen felszólaló érdekvédőért Budapesten

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram
b5c5f99ee95c4d74ab1718dd5b8f3622

Szolidaritási tüntetést szervezett a brit nagykövetség épülete elé a CitizenGO, ahol munkatársuk, Caroline Farrow mellett álltak ki. 

A konzervatív érdekvédőnek az elmúlt években különböző meghurcoltatásokon kellett keresztülmennie, amiért nyilvánosan felszólalt a transzgender lobbi követeléseivel, így a gyermekek nemátalakító hormonkezeléseivel és nemátalakító műtéteivel szemben, melyek sok angol gyermek és család tragédiáját okozták.


e46fc938a0e84c4f82d92b0af8d228cf

Október 3-án azonban szintet lépett a LMBTQ-lobbi, Caroline Farrow-t ugyanis engedély hiányában, bizonyítékok nélkül, négy gyermeke előtt tartóztatták le. A vád transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzések közzététele, amelyek nagy része névtelen, nem a CitizenGO munkatársától származó. A CitizenGO szerint az érdekvédő alibije ráadásul megingathatatlan, mivel épp a helyi templomban orgonált, amikor az álprofilok a bejegyzések többségét megosztották.

A konzervatív érdekvédelmi szervezet úgy véli, a letartóztatás mögött egy transzgender aktivista, bizonyos Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és már több alkalommal bíróság elé hurcolta őt.

A CitizenGO arra kéri a brit kormányt, vessenek véget az ideológiai alapú rendőrségi meghurcolásoknak. Mint fogalmaznak, rajtunk is múlik, hogy ne ismétlődhessenek meg a hasonló támadások és túlkapások.

Forrás:Magyar Nemzet, Borítókép: Tüntetés a brit nagykövetség épülete előtt (Fotó: Bach Máté)

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Vélemény, hozzászólás?