2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

Uborkaszezon

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇮🇳”Ázsia leggazdagabb embere, Mukesh Ambani nagyszabású esküvőt rendez a fiának”: Az év esküvőjére holnap kerül sor, az indiai milliárdos 350 millió dollárt költ, Bollywoodi sztárok mellett Gates, Zuckerberg, Modi indiai miniszterelnök és különböző országok politikusai is meghívást kaptak.‼️

A milliárdos legkisebb fiának, Anant Ambaninak és menyasszonyának, Radhika Merchantha-nak, aki az Encore Healthcare gyógyszeripari óriáscég tulajdonosának lánya, július 12-én lesz az esküvője.

A vendéglistán Narendra Modi indiai miniszterelnök, miniszterek és parlamenti képviselők mellett elsőszámú bollywoodi sztárok és a Kardashian nővérek is szerepelnek. Ambani három Falcon 2000-es repülőgépet bérelt a vendégek szállítására.


Összesen több mint 100 magánrepülőgépet terveznek használni az ünnepségen. A márciusban tartott esküvő előtti partira Ambani több mint 1200 embert hívott meg, köztük Bill Gatest, Mark Zuckerberget, Kanada és Katar volt vezetőit, valamint számos sztárt. Májusban az esküvői vendégeket egy háromnapos esküvő előtti hajóútra hívták meg Olaszországból Franciaországba.

A médiában sokan máris az év esküvőjének nevezték Ambani és Merchantha esküvői ceremóniáját.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
4
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához