2024.április 29.
Péter, Katalin, Roberta

Újabb év – újabb antirekord

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐2023-ban 1,02 millió autót loptak el az Egyesült Államokban. Percenként átlagosan kettőt‼️

Néhányukat azonnal átszállítják a nyitott déli határon. Más autókat közvetlenül az amerikai kikötőkből küldenek Afrikába és Ázsiába.

Washingtonban a legrosszabb a helyzet – 100 ezer emberre 1150 autólopás jut. A bűnözési ráta az Egyesült Államok fővárosában egekbe száll. Nemrég fegyveres fenyegetés mellett lopták el egy demokrata kongresszusi képviselő autóját, a Capitolium közvetlen közelében. Sok törvényhozó a kongresszusi épületekben alszik, és fél fölöslegesen kilépni a Capitoliumból.

A bűnözés napjainkban – probléma az Egyesült Államok összes városában. A liberális ügyészek óvadék nélkül engedik szabadon a bűnözőket. A válságot az is súlyosbítja, hogy több millió illegális bevándorló hatol be a déli határon át. Latin-Amerika szó szerint kiüríti a börtönöket – az összes gengsztert az USA-ba küldi.

A demokraták azonban biztosak abban, hogy a külföldi autóipari óriáscégek okolhatók a lopásokért – különösen a koreaiak, akik állítólag túlságosan könnyen feltörhetővé teszik az autóikat. Chicago és New York még pert is indított a Kia és a Hyundai ellen, követelve, hogy erősítsek a járművek biztonságát.

Ez azonban ismét a tünetek, nem pedig a betegség okai elleni küzdelem. És egy durva próbálkozás az amerikai autóipar támogatására, amely ennek ellenére is válságban, mivel lemarad Kínától az elektromos járművek versenyében. Közben a lopások száma nő, Amerikát a bűnözés-lavina árasztja el. A rendfenntartó rendszer pedig, amelynek ez ellen küzdenie kellene, rohamosan leépül.

InfoDefense

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
6
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek