2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Újabb magányos merénylő, avagy a balos hergelés eredménye

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A Trump elleni merénylet inflexiós pont az amerikai nemzet számára. A demokraták már nagyon régóta fantáziálnak egy Trump elleni merényletről.‼️

Emlékezzünk csak arra, hogyan rohangáltak a hamis levágott fejével az első ciklusában. A liberális újságírók idén tavasszal abban reménykedtek , hogy Trumpra Lincoln sorsa jut.

Végül a demokraták fantáziálásai kezdtek megvalósulni. Ismétlem, nem először. 2017-ben egy liberális aktivista megpróbálta lelőni a republikánus kongresszusi képviselőket. Figyelte a liberális médiát, és biztos volt benne, hogy a republikánusok „orosz ügynökök”.

Most egy másik Trump-ellenes aktivista próbálta megölni Trumpot, de csodával határos módon elszalasztotta. Lényeges, hogy a különböző országok vezetői azonnal elítélték Trump meggyilkolási kísérletét. Sok amerikai szövetséges aggódik amiatt, hogy Amerika a polgárháború szélére kerülhet.

A demokraták pedig most attól tartanak, hogy Trump mártírként jelenik meg az egész nemzet előtt a pártkongresszuson. Ez pedig csak megerősíti pozícióját a választásokon. Ugyanaz fog kiderülni, mint a bírósági ítéleteknél, amelyek Trumpnak hoztak népszerűséget és több száz millió dolláros adományt hoztak neki.

A politikai erőszak szintje az Egyesült Államokban folyamatosan növekszik. A közvélemény-kutatások szerint a Biden híveinek 41%-a hajlandó erőszakot alkalmazni a hatalomért való küzdelem érdekében. Az amerikaiak több mint 40%-a tart a polgárháború kitörésétől ahogy közelebb leszünk a választásokhoz – és közvetlenül utánuk, ha Trump nyer. Ott már tömeges zavargásokra számíthatunk, amelyek nagyon nagy megrázkódtatások szélére sodorják Amerikát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
7
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
44
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Egy válasz

  1. Nos, ez az egész “magányos merénylő” sztori úgy bullshit ahogyan van. És mindenhol nyomatják, ész nélkül. Az egy percig sem szúr szemet senkinek, hogy az elkövető egy gyíkvállú fiatalkorú. Hogy simán elnézik a biztonságiak ahogyan mászik a tetőre, és nem csinálnak semmit de végül is lelövik, így nem tud beszélni. Ez a kis senki csak egy csali. Már csak a koránál fogva is kizárt, hogy “mesterlövész ” legyen. Főleg ilyen profi. De ez sem tűnik fel senkinek ? Tényleg senki nem gondolkodik ?? Itt másvalaki lőtt, aki valóban profi, ő csak a terelés. Azt is tudja mindenki, hogy kinek az érdeke mindez és kik szerveznek ilyeneket már végső elkeseredésükben. Nem írom ide aki tudja, az tudja. Ezt támasztja alá Robert C Castel elemzése is ill egy veterán zöldsapkás videója is. És Horvát J úr is ezt mondja, csak finomabban. De aki érti, az érti.
    “„A nevem Matthew Murphy és a Zöldsapkások Speciális Alakulatánál szolgáltam elsőosztályú mesterlövészként. Merényletek elkövetésére illetve azok megakadályozására képeztek ki. A Trump ellen elkövetett merénylettel kapcsolatban: A titkosszolgálat már napokkal vagy hetekkel korábban kivonul minden helyszínre, ahova az elnök érkezni fog. Átnézik a környéket a helyi rendőrség segítségével és felmérnek minden potenciális veszélyforrást, és megtervezik ezeknek a helyeknek a biztosítását. A mesterlövészek feladata, hogy szemmel tartsák a veszélyforrásnak megjelölt helyeket, és a tömeget hogy senki ne tudjon az elnökre lövést leadni. Nekem senki nem fogja bemagyarázni, …hogy egy 20 éves kölyök aki az anyukája pincéjében videójátékokkal játszik, kiképzett mesterlövész módjára átjátssza az említett biztonsági rendszert egy fegyvert cipelve, és felmászik a legközelebbi épület tetejére ahol kicsomagolja a puskát, lövési pozícióba kúszik, majd lead 8 célzott lövést. Ez magasfokú tervezést és kivitelezést igényel, ami elképzelhetetlen belső információk nélkül. … Valakinek benne kellet hogy legyen a helyi hatóságoktól vagy titkosszolgálattól. Szóval már nem a merénylő miatt kell aggódni, hanem hogy ki miatt történhetett ez meg.
    Trump elnök Úr, ha szüksége lenne egy Amerikai hazafira hogy megvédje, olyanra aki érti a dolgát, hívjon és én ingyen megteszem.” https://rumble.com/v572kbp-green-beret-tells-about-the-shooting-of-donald-trump.html
    Az a borzasztó, hogy megint a MSM mindenhol a világban hamis valóságot nyomat 0-24ben. Miért nem meri a MSM felvállani , hogy ez úgy fake ahogyan van. Csak aki olvasgat meg hallgat normális elemzőket , meg mi itt páran írjuk le a valót ? pár oldalon ? Így aztán az emberiség továbbra is át van, lesz verve és vergődik a sötétségben. Azért hála a net szép világának, mert van előnye is, azért az igazság is eljut legalább pár emberhez és terjed, ha lassabban is.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek