2024.április 20.
Tivadar, Tihamér, Töhötöm

Ursula bejelentette: LED-égővel visszavágunk az oroszoknak -Videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
ursulalight

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Uniós küldöttség érkezett pénteken Kijevbe, hogy a háborúról és újabb, oroszok elleni szankcióról tárgyaljanak. 

Úgy tűnik, egy eredménye már van a tárgyalásoknak, amelyet Ursula von der Leyen úgy fogalmazott meg Twitteren, hogy

elhozzuk a világosságot Ukrajnába”.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Európai Unió 35 millió energiatakarékos LED-égőt biztosít az országnak, a lakosok ezekre cserélhetik le öreg égőiket, ha beviszik azokat a postákra. 

Minden megspórolt kilowatt tökéletes arra, hogy visszacsapjunk az oroszok energiaháborújára”

Forrás:Vadhajtások

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

3 válasz

  1. Gondolom a német háztartások 90%-a már LED égőket használ. Nálunk itthon a lakásunkban három fénycső kivételével az összes villanykörte LED. Amikor LED-re váltottunk 40%-kal csökkent a villanyszámlánk, ennek már vagy 4-5 éve. Ami pedig a LED égőket illeti az Osram és a Philips LED-égőkre is az van írva, hogy Made in China.

    1. Kiegészíteném: Egy kétszobás lakás összes körtéjének LED körtére kicserélése kb. 20-30.000 Ft.- nagyobbé kicsit több. Egy családi ház 50.000 Ft.- minimum. Ezt persze lehet szépen fokozatosan is csinálni. Kint Németországban kicsit olcsóbbak az iparcikk árak, vagyis kb. 100 € beruházásról lenne szó, és ezt már ott mindenki aki tud számolni megtette. Parasztvakítás ez a felajánlás. A közvilágítás LED-esítése sokkal több áram megtakarítását jelentené.
      Nézzünk még egy picit bele a folyamatokba. Az elektromos autók villanyárammal feltöltése a hálózat jelentős bővítését és az áramtermelés – szerényem számolva – háromszorosra növelését igényeli. Az elektromos autók töltése így is nehezen lesz megoldva, mert ha az egész autóparkot nézzük, és azt, hogy több millió autó van most Németországban.. Hát minden autót amelyik naponként forgalomba áll fel kell naponta tölteni, még így is kínos, ha menet közben fogy el az áram. Amíg egy autó tankolása öt perc, az elektromos autók órák hosszat vannak rákötve a töltőoszlopra, ezekből tehát sokkal több kell, mint a régi benzinkutak oszlopaiból. A bolond uniós bürokraták csak számolni nem tudnak! Az elektromos autók ellátásához szükséges infrastruktúrát nem tudja a legatyásodott Európai Unió kiköhögni, főképp úgy, hogy Ukrajnába öntik a pénzt ami az utolsó eurócentig kárba fog veszni.

  2. Mekkora show ! Money talks az egész. Mondjuk ha nem lesz áram, biztosan sokat fog segíteni.
    Ennél már csak ” kínai kémballon ” a nagyobb. “Az ok, amiért a rezsim nem lőtt le,… egy „kínai kémballont” az Egyesült Államok légterében, mert a Montana felett lebegő ezüstös tárgy valójában egy Deep State térfigyelő léggömb, amely hazafias milícia csoportokat kémkedett.”
    “„A léggömb repülési útvonala eltér attól, amit nyilvánosan elhangzottak. Nem Kanadából lépett be az Egyesült Államokba. A washingtoni Fairchild AFB-től indult, és saját hatalma alatt Montanába került. Elektromos propja van, és távirányítású, akár egy drón” – mondta forrásunk.”
    Az igazság meg odaát van. Szinház az egész világ. Ne higgyünk már el mindent! És hol van Kína tiltakozása ????? Sehol. Nagy mesemondók ezek, ha álhíreket kell gyártani és provokálni. Én inkább ezt hiszem el. ” De nem jött be így kipukkant.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11712125/Explosion-sky-Billings-Montana-Chinese-balloon-spotted-U-S-airspace.html
    És a világ megeszi a dolgot, pedig nincs új a nap alatt. https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C5%B1zballon
    Csak kicsit fel van turbózva a dolog, végül is 2023 van.
    De mindenki azt hisz amit akar.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek