2024.május 2.
Zsigmond, Atanáz, Zoé

111 éve érte támadás a Titanicot – gondolja újra a világról alkotott nézeteit!

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

111 évvel ezelőtt a világ akkor legnagyobb személyszállító hajója, a Titanic mindjárt a legelső útján elsüllyedt, miután jéghegynek ütközött. A fedélzeten tartózkodó több, mint 2200 ember közül 1514-en vesztették életüket. Az áldozatok nagy száma miatt a Titanic elsüllyedése az egyik legnagyobb és legismertebb hajókatasztrófának számít.

Az irodalom, a képzőművészet, a film és a televízió a mai napig világszerte foglalkozik a hajó elsüllyedésének történetével. Mostanában is általánosan elterjedt az a feltételezés, miszerint a Titanic elsüllyedése kedvezőtlen tényezők szerencsétlen együtthatásából adódó baleset volt.

De vajon mennyire igazoltak azok a „tények”, amelyek első pillantásra egyértelműen balesetre utalnak? Biztosak lehetünk abban, hogy ez a feltevés helytálló? Csak azért, mert több mint 100 éve az irodalom, a film, a rádió és a televízió világszerte ugyanazt a forgatókönyvet sulykolja hivatalosan elfogadott álláspontként? Mindenképpen el kell gondolkodnunk ezeken a kérdéseken.

Alapos törvényszéki szakértők és éleslátó elemzők ugyanis egyértelműen azt állítják és bizonyítékokkal támasztják alá, hogy a Titanic elleni támadást már jóval korábban előkészítették a háttérben.

Gerhard Wisnewski oknyomozó újságíró a „Das Titanic Attentat” című könyvében 430 oldalon foglalta össze azokat a tényeket, körülményeket, tanúvallomásokat, amelyek egyértelműen szándékos elsüllyesztésre utalnak. Wisnewski azt is leírja, hogy kik ellen irányult ez a támadás; egy terrortámadás volt az egész emberiség ellen.

Lehet, hogy ez a kijelentés meglepően hangzik, mivel 1514 ember halála rendkívül sajnálatos, de mégsem jelenti az egész emberiség pusztulását. Bizonyos értelemben viszont mégiscsak ezt jelenti, éppen ezen sarkalatos ponton kell figyelmesen átgondolnunk, hogy mi is történt valójában:

A Titanic első felavató útján a hajótársaság tulajdonosa, J. P. Morgan, pénzügyi oligarcha meghívására sokan vettek részt a világ akkori vezető bankárai és pénzemberei közül. Míg Morgan nagyon rövid idővel az indulás előtt lemondta részvételét, és így életben maradt, addig a meghívott pénzügyi mogulok mindegyike odaveszett.

Érdekes módon éppen ezek voltak azok a legbefolyásosabb személyek, akik ellenezték azt a globális stratégiai tervet, amelyet J.P. Morgan más vezető bankárokkal szövetkezve követett.

A terv az USA központi bankrendszerének privatizálása volt. Ezt a tervet már a Titanic elsüllyesztése utáni évben megvalósították. Ettől kezdve a USA nagyhatalomként már nem a saját állami bankjától kapta a pénzt, hanem a nagy magánbankárok Federal Reserve-nek (FED) nevezett szövetségétől, még pedig kamatos kamatra.

Tehát az ÖSSZES pénz magánbankároktól származik. Még azt a pénzt, amiből a kamatot és kamatos kamatot fizeti ki az állam, azt is ettől a pénzügyi monopóliumtól kell kölcsönként felvennie. Az USA és vele együtt minden nemzet ettől a rendszertől függ mind a mai napig.

Az egész világ nyakig benne van ebben az adósságcsapdában. Ez a pénzügyi maffia így biztosítja magának az ellenőrzést minden természeti erőforrás, minden iparág, áru, bank, infrastruktúra, sőt egész államok és azok politikusai felett.

Ugyanakkor olyan ügyesen álcázva teszik ezt, hogy az emberek nagy többsége nem látja át, hogy mi történik azt hiszik, hogy az áringadozások, a gazdasági és politikai válságok, a globális konfliktusok és háborúk háttere teljesen más okokban keresendő.

Pontosan ugyanúgy, ahogy a Titanic, a FED-et ellenző vezető bankárok és ezáltal végső soron az egész emberiség elleni titkos terrorcselekmény esetében, amely a hivatalos álláspont szerint tragikus baleset volt.

Most pedig az emberiséget egy újabb megrendezett katasztrófa fenyegeti. A Titanic elleni támadás és a magán központi bankrendszer bevezetése csak az alapot teremtette ehhez az újabb katasztrófához, mely nem más, mint a Great Reset (nagy újraindítás). A nagy újraindítást a globális pénzügyi maffia a kiszolgálóin keresztül – mint például Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója.- úgy tünteti fel, mintha elkerülhetetlen lenne.

A Great Reset egyik szlogenje például így hangzik: „Semmid sem lesz, mégis boldog leszel”. Nem nehéz kitalálni, hogy ki az, aki mindenkit kisemmizne, hogy MINDENT birtokolhasson és MINDENKIT irányítson.

Következtetés: Aki kész arra, hogy tűzbe tegye a kezét a hivatalos történetírásért, az gondolja végig, hogy a háttérben egy aljas pénzügyi maffia játssza alattomos játékát már évtizedek óta, sőt annál is régebben. Mégpedig létünk minden területén. Semmi sem az, aminek látszik. –

Ahogy azonban a Titanic elsüllyesztése sem volt elkerülhetetlen, ugyanúgy el lehetett volna kerülni háborúkat, a világháborúkat is beleértve, vagy az olyan terrortámadásokat, mint a 2001. szeptember 11-i volt.

És ugyanígy megakadályozható lenne az emberiséget a Nagy Újraindítás által fenyegető katasztrófa. Az emberiség közös családi hajójának minden esélye megvan arra, hogy ne süllyesszék a tenger fenekére. Egy gigantikus kozmikus tavaszhoz hasonlóan, egyre több felvilágosító ás a dolgok mélyére, ugyanolyan lelkiismeretesen és aprólékosan, mint például Gerhard Wisnewski.

Leleplezik a háttérben rejtőző irányítókat, közösen levonják a következkeztetéseket, és egységben követelik a bűncselekmények komoly és mélyreható vizsgálatát.

Mindezt a jövőben létrehozandó független bíróságokon keresztül teszik majd. Egy olyan megvesztegethetetlen, nemzetközi népbíróságra lesz szükség, amely letartóztatja ezeket a bűnözőket és börtönbüntetésre ítéli.

Inspirálódjunk mindannyian az igazság, a szeretet és az igazságosság új tavasza által, és terjesszük ezt az adást. Közösen magunkhoz vehetjük az irányítást és megmenthetjük az emberiség hajóját ettől a brutális pénzügyi maffiától és a közelgő Nagy Újraindítástól.

Források/Linkek: Kla.tv Die Titanic https://de.wikipedia.org/wiki/Titanic

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához