2024.július 21.
Dániel, Daniella, Lőrinc
Hírek 🔊

Ami MINDENKIT érint: Egy magas rangú ENSZ-tisztviselő feltárja az ENSZ sötét titkait

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

Az ENSZ a Világgazdasági Fórummal (WEF) és másokkal együtt jelenleg a 2030-as napirend akciótervének világszintű bevezetésén dolgozik.

Ez a legnagyobb valaha tervezett átalakítás, amelyet minden ország és minden nép számára hatalmas nyomással terveztek, és amely az emberi társadalmat minden vonatkozásában meg akarja változtatni:
pénzügyek,
gazdaság,
mezőgazdaság,
táplálkozás,
utazás,
szexualitás,
oktatás stb.

A 2030-as napirend (akcióterv) végső célja az Egy-Világ-kormány létrehozása meg nem választott vezetőkkel.
Az ENSZ, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum (WEF) e tervezett világkormány központi részét képezik. Fölöttük olyan pénzügyi érdekcsoportok állnak, amelyek teljesen titokban működnek, hogy soha senki ne vonhassa őket felelősségre az emberiség elleni bűncselekményeiért.

Tekintettel a történtek mindent átfogó hatáskörére, sürgős szükség van arra, hogy minél több emberrel megismertessük az ENSZ bűnöző programját. Mert ami minden embert érint, abba minden embernek bele kell tudnia szólni, például egy világtörvényszékben. Ebből kifolyólag a Stop World Control hírplatform a Nemzetközi Bűnügyi Vizsgáló Bizottsággal (ICIC International Crimes Investigative Committee) együttműködve 2023. január 28-án egy online közzétételt szervezett. Egy magas rangú tisztviselő, aki két évtizeden át az ENSZ legmagasabb szintjén dolgozott, átláthatóan feltárja a szervezet sötét titkait.

Interjú: Az Egyesült Nemzetek Szervezetének globális leleplezése
Az ENSZ egyik magas rangú tisztviselője feltárja a rendkívüli korrupció sötét titkait. Az Egyesült Nemzetek Szervezetét bűnöző oligarchák irányítják, akik választásokat lopnak, hogy meggazdagodjanak és leigázzák az emberiséget. Kérjük, méltányolják kellőképpen ezt a visszaéléseket feltáró bátor embert.

Nemzetközi Bűnügyi Vizsgáló Bizottság (ICIC International Crimes Investigative Committee) – Oligarchák birtokolják az ENSZ-et

Reiner Füllmich: Üdvözlöm önöket a Nemzetközi Bűncselekményeket Vizsgáló Bizottság újabb ülésén. Ma az Egyesült Nemzetek Szervezetét vesszük közelebbről szemügyre. Sokan tudatában vannak annak, hogy ők lesznek az Egy-Világ-kormány, ahogyan azt a Great Reset-ben (a Nagy Újraindításban) meghirdették. Miről szól tehát az ENSZ, és kivel beszélgetünk?
Interjúpartnerünk az ENSZ egykori magas rangú tagja.
A neve Călin Georgescu.

Jobb valakivel beszélni, aki saját tapasztalatból tudja, miről beszél, mint valakivel, akinek csak elképzelései vannak arról, hogy mi folyik az Egyesült Nemzetek Szervezetén belül.

Călin Georgescu: (Az ENSZ genfi/vaduz-i Globális Fenntartható Index Intézetének volt ügyvezető igazgatója, a fenntartható fejlődés vezető szakértője.)
Közel 18 évig szolgáltam ezt az intézményt. Romániában kezdtem az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programjánál. Ez lehetőséget adott arra, hogy megértsem a rendszert. A fenntartható fejlődés romániai nemzeti stratégiájának és a helyi 2021-es Agendának (napirendnek) koordinálásáért felelös igazgató voltam Romániában. Később különböző rendezvényeken vettem részt, New Yorkban, Genfben és sok más országban. Az ENSZ Európai Bizottságának is tagja voltam. Sok találkozón és interjún vettem részt, és értem, hogyan működik ez a rendszer. Lehetőségem volt fontos emberekkel találkozni, és megismerhettem, hogyan dolgoznak.
Biztos voltam benne, hogy az ENSZ egy fantasztikus intézmény, amely segíthet az embereknek abban, hogy egy jó életet élhessenek a természettel harmóniában. Környezetvédelmi háttérrel rendelkezem. Azért kerültem az ENSZ-hez, mert a fenntartható fejlődéssel foglalkozó szakember vagyok.

De később rájöttem, hogyan működnek a dolgok valójában. Mert amikor kimész a gyakorlatba, rádöbbensz a valóságra. A valóságot nem az irodában, az újságban vagy a tévében találod meg. A valóságot a helyszínen találod meg.

Megtanultam, hogy a legfontosabb dolog az, hogy a természet, Isten, az univerzum mindent megad nekünk, amit csak akarunk. Mindent. Minden igényünket ki tudja elégíteni. De a kapzsiságunkat lehetetlen kielégíteni. A kapzsiság nem az emberek többségétől ered. A kapzsiság az emberek egy kis részétől származik: az oligarcháktól (multi-milliárdosok), a világ oligarcha-rendszerétől.

Reiner Füllmich: Ők azok, akik irányítják a dolgokat?

Călin Georgescu: Igen, ők irányítanak. Az ENSZ az oligarchák platformja a világ irányítására.

Reiner Füllmich: És az oligarchák azok, akik évente egyszer találkoznak Davosban, a Világgazdasági Fórum tagjai.

Călin Georgescu: Természetesen az ENSZ 2030-as napirendje a davosi menetrend.
Az ENSZ-t 1945-ben egyetlen céllal alapították: a béke biztosításával. Micsoda fantasztikus cél!

Nem ez a baj. A probléma az, hogy a különböző találkozókon, amelyeken részt vettem: Láttam a Békét, aki nagyon kicsi volt, a sarokban ülve, és várva, hogy beszélhessen – de soha nem kapott lehetőséget. Ő csak vár. Ő egyszerűen vár. Valójában minden vita a háborúról szólt. De ez a szó így, hogy háború, nem hangzik el. Ők nagyon manipulatívak.

Reiner Füllmich: Mindent a feje tetejére állítanak: amikor békéről beszélnek, akkor háborúra gondolnak. Amikor azt mondják, hogy igazságosság, akkor igazságtalanságra gondolnak.

Călin Georgescu: Pontosan, pontosan, ez a lényeg! A fenntartható fejlődés területén a legtöbb hivatalos és nem hivatalos találkozón részt vettem. Elmondhatom, hogy mi lett az eredmény. A következtetés mindig az: hogyan növelhetjük a fogyasztást?

És természetesen a legfontosabb dolog a gálavacsora. Hogy jöhetnénk vacsorára?

Csak a fogyasztói oldalt növelni nagyon veszélyes. Ez volt a helyzet a Római Klubban is, egy másik fontos civil szervezetnél.

Reiner Füllmich: Te tagja voltál a Római Klubnak is?

Călin Georgescu: Én voltam az európai elnök, majdnem két és fél évig Bécsben, Ausztriában.

Reiner Füllmich: Ott is ugyanezzel a problémával találkoztál?

Călin Georgescu: Pontosan. Először volt egy elképzelésük arról, hogy van egy határ. Azt mondták, hogy túl gyorsan és veszélyesen hajtunk…

Reiner Füllmich: …a bolygónk erőforrásai-nak kiaknázásában?

Călin Georgescu: Igen, de milyen értelemben? A kapzsiság értelmében! Vegyük például Guinea-Conakry természeti erőforrásainak kiaknázását. Miért éppen Guinea? Láttam, hogy az általam meglátogatott helyek közül Guinea a világ egyik leggazdagabb országa. Bár nagyon kicsi, de fantasztikusan gazdag.

Reiner Füllmich: Fogalmam sem volt róla.

Călin Georgescu: Fantasztikus! A legjobb arany- és egyéb ásványkincsek Guineá-ban találhatók. Ha tehát az emberek ki akarják használni ezt Guineá-ban, és saját maguknak akarják felhasználni, akkor az rendben van. De ha mások kívülről jönnek be, az már probléma. A világ országainak többsége nem rendelkezik a saját természeti erőforrásai felett. Ezt a rendszert teljes mértékben Davos (illetve a Világgazdasági Fórum WEF) irányítja, ugyanazzal a napirenddel, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete. Pontosan úgy, ahogy már elmondtam. Ők ellenőrzik mind a természeti erőforrásokat, mind a hatalmon lévő embereket. Itt nem lehet politikai vezetőkről beszélni, mert azok nem léteznek!
A politikai vezetők szeretnék, ha hatalmuk lenne, de ők a globális oligarcha-rendszer alkalmazottai. Azért van hatalmuk Európa felett, mert ők irányítják az összes kancellárt, elnököt, miniszterelnököt stb. A politikai vezetők nem az emberek érdekében dolgoznak.

Reiner Füllmich: Ők a másik oldalnak dolgoznak. Ők az oligarcháknak dolgoznak.

Călin Georgescu: Pontosan. Ők az oligarchák alkalmazottai.

Reiner Füllmich: Amit most mondani akarsz, az az, hogy az ENSZ ma már nem különbözik a Világgazdasági Fórumtól, a WEF-től, mert ugyanazok az eszmék és ugyanazok az oligarchák irányítják.

Călin Georgescu: Teljesen, 100 százalékosan.

Reiner Füllmich: A WEF pedig létrehozza a vezetőinket, akiket aztán mi választunk meg a Young Global Leaders programjuk keretében.

Călin Georgescu: Pontosan, ez a lényeg. Az Egyesült Nemzetek Szervezeténél dolgozókat átvilágítják, hogy politikailag korrektek-e. 100%-ban politikailag korrektnek kell lenni.
Ha nem az vagy, akkor nem jutsz be.

A fizetésen keresztül próbálnak irányítani téged.

Reiner Füllmich: Jó nagy pénzeket fizetnek neked.

Călin Georgescu: Pontosan. Különböző ajánlatokat kínálnak neked, mint például szabad hozzáférés a közlekedéshez, szabad hozzáférés az éttermekhez, szabad hozzáférés különböző dolgokhoz. Valójában ez egy igazolvány, az ENSZ-igazolványa, amelytől fontos embernek érzed magad. Nem hasonlítható a hétköznapi emberhez.

Reiner Füllmich: Nemcsak gazdagabbá tesznek, hanem azt is elérik, hogy felsőbbrendűnek érezd magad másokkal szemben.

Călin Georgescu: Éppen úgy, mint a bankrendszerben. Nézd meg azt a fiatalembert, aki a bankban dolgozik. Vezeti a kocsiját és meglátja a barátját, és azt mondja: “Sajnálom, nincs időm rád. Valaki vagyok, bankár vagyok.”
Az emberek elméjének manipulálásába fektetnek be. Ha egyszer manipulálva van az elméjük, eladják a lelküket.

Reiner Füllmich: Tehát talán ha jó szándékkal indultak, akkor is olyan embereket választanak, akik teljesen összhangban vannak velük és készek arra, hogy eladják a lelküket.

Călin Georgescu: Pontosan. Nem akarják, hogy az életed szép és harmonikus legyen. A sötétséget kedvelik. Az ő ellenőrzésük alatt kell állnod. Darwin azt mondta nekünk, hogy az állatoktól származunk. A majmok leszármazottai vagyunk. Az új Darwinok azt mondják, hogy robotoktól származunk. A transzhumanizmusról
(= az emberek robotokká válása) már beszéltünk. Hogyan kényszeríthetik ezt az emberiségre? Ez akkor történik, amikor az emberek azt hiszik, hogy ez a nemzetközi rendszer, mely messze fölöttünk áll, gondoskodik rólunk, de csak akkor, ha tisztelettel elfogadjuk, amit mondanak. Ez helytelen! Megpróbálnak mindent megszabni, ami az egészségünket érinti.
Hogy lehet ezt valakinek előírni?

Reiner Füllmich: Ez egy másik magánszervezet (NGO). Az Egészségügyi Világszervezet is csak egy civil szervezet. Onnan senki senkiktől nem lett megválasztva.

Călin Georgescu: Nem, őket csak jelölték. Általában olyan embereket jelölnek, akik a szemükben totális rabszolgák.

Reiner Füllmich: Igen, ez az egyetlen ok, amiért egy olyan ember, mint Tedrosz, aki saját hazájában bűncselekményeket követett el, az Egészségügyi Világszervezet elnöke lesz. Senki sem szavazott rá! Őt jelölték.

Călin Georgescu: És tudod mit? Genfben találkoztam vele, és az ö személye pontosan megfelelt egy rabszolga meghatározásának. – A hatvanas években volt egy nagy legenda az Egyesült Államokban: Malcolm X. Malcolm X egy vezető polgárjogi aktivista volt a rabszolgaság ellen.

Reiner Füllmich: Azt hiszem, ő volt a Fekete Párducok mozgalomnak a vezetője.

Călin Georgescu: Pontosan. És egyébként, mellékesen mondva, őt is meggyilkolták. Hasonló volt a helyzet, mint J. F. Kennedy-vel.

Reiner Füllmich: Igen, pontosan.

Călin Georgescu: Mert ő azt mondta: “Van egy házi néger és egy néger aki a földjén dolgozik.”
Mi az a házi néger?

Reiner Füllmich: A Tamás bátyja.

Călin Georgescu: Pontosan. Azt mondja, hogy “mi”. Mindig azt mondja, hogy “mi”. A “mi” azt jelenti, hogy te, mint rabszolga a főnököddel együtt. Azért mondja, hogy “mi”, mert ő a rendszer része. A házi néger olyan rabszolga, aki teljesen odaadóan szolgálja a főnökét. Akár Brüsszelről, akár Washingtonról, akár az Európai Unióról, vagy akármiről van szó, ez ugyanaz.
A “földjén dolgozó négerek” viszont olyan emberek, akik nem akarják, hogy a földjük mások számára is föld legyen. A lényeg az, hogy az emberiség többsége nem érti, hogy az irányítás nem csak a bankrendszert jelenti. A hatalom ott van, ahol a természeti erőforrások vannak. Nézzük meg Afrikát, amelyet nagyon jól ismerek. Közel nyolc évet töltöttem különböző afrikai missziókban. Afrika talán a világ legszebb része, de Afrikában egyetlen szabad ország sincs! Guineát Afrika gyöngyszemének vagy a Föld aranyrúdjának is nevezhetjük. Kicsi, gyönyörű, fantasztikus, tele természeti kincsekkel, tudod? “Tele” azt jelenti, hogy tele. Az emberek pedig állandóan a készülékeiken [megjegyzés: mobiltelefonjaikon] játékokat játszanak.

Reiner Füllmich: És akkor mi történt?

Călin Georgescu: Mindannyian agymosást kaptak! Ők irányítják az elnökséget. A nép, az emberek pedig a rabszolgák. Valójában a rabszolgaság nem szűnt meg. Erősebb, mint valaha! Történelmileg a rabszolgaság kapuja a szenegáli Dakarban volt. Most ez már az egész afrikai kontinensre kiterjedt, a rabszolgaságra ajtók és ajtók és újabb ajtók nyílnak.

Reiner Füllmich: De a rabszolgatartók most mások. Ezek valójában az oligarchák, akik az Egyesült Nemzetek Szervezetét irányítják.

Călin Georgescu: Ez az oka annak, hogy nincsenek rendes politikai kampányok.
Pontosan azokat az embereket ültetik pozícióba, akiket ők akarnak.

Reiner Füllmich: Nincsenek már igazi, hamisítatlan választások sem.

Călin Georgescu: Nem. Nincsenek, a választások már csak papíron léteznek. Tudják, hogyan manipulálják az ember elméjét, hogy pontosan azt válasszák, akit akarnak. Donald Trump egy nagy sokk volt.

Reiner Füllmich: Erre nem számítottak. Azt hiszem, baleset volt. Ez nem volt betervezve.

Călin Georgescu: Ebben az oligarcha-rendszerben ez volt az első alkalom, hogy egy baleset történt. Mert normális esetben Hillary Clinton-nak kellett volna lennie.

Reiner Füllmich: Igen

Călin Georgescu: Igen, nem Donald Trump.

Reiner Füllmich: Igen

Călin Georgescu: Az amivel most ebben a p(l)andémiában és ezekkel a hazugokkal van dolgunk, annak 2016-nak kellett volna lennie.

Reiner Füllmich: Meg kellett változtatniuk a tervüket.

Călin Georgescu: 2020-ban katasztrófának kellett volna lennie az élelmiszer és a víz tekintetében. Ezt akarják most, 2025-ben megtenni. Világos, hogy erre nem lesznek képesek. A rendszer majdnem összeomlott. Az utolsó pillanataikban vannak. Most kell a bátorságot venni mindannyiunknak ahhoz, hogy „NEMET” mondjunk. A legfontosabb dolog ebben a játékban az, amit a kollégáimnál láttam: Nincs erejük „NEMET” mondani, mert tudják, hogy a hónap végén valaki megnyom egy gombot, és több ezer dollár érkezik a bankszámlájukra.

Reiner Füllmich: Tehát az egész a pénzről szól. – Volt egy konkrét esemény, ami miatt úgy döntöttél: “Ki kell lépnem innen!”, vagy ez egy lassú folyamat volt?

Călin Georgescu: Ez természetesen lépésről lépésre történt. A legfontosabb lépés az utolsó megbízatásom volt a Marshall-szigeteken, ahol talán a világ legszebb részét láttam. És láttam, hogy az ENSZ milyen katasztrófát okozott ott az atombombák tesztelésével, ezek 1960-ban elpusztították a Marshall-szigetek legtöbb szigetcsoportját.

Reiner Füllmich: Azt mondtad, hogy elpusztították az egész tonhal-állományt.

Călin Georgescu: Valójában a nukleáris sugárzás teljes mértékben befolyásolta a tonhal-állományt. Ezt nem lehet úgy venni, mintha egy házat kitakarítana az ember. Az lehetetlen. De ami ennél is fontosabb, az ebben a paradicsomban élő embereket érintette. Nem tudták, hogy volt második világháború. Nem tudtak orvosok létezéséről.

Reiner Füllmich: És nem is volt rájuk szükségük.

Călin Georgescu: Igen. Az átlagember 180 évig élt. 180-200 évig.

Reiner Füllmich: Tényleg?

Călin Georgescu: Igen. És most az átlag 35-40 év.

Reiner Füllmich: Az átlagéletkor, amelyben meghaltak,

Călin Georgescu: …180 és 200 év között volt.

Reiner Füllmich: Ó, Istenem!

Călin Georgescu: Így van. És most az átlag 40-45 év, nem több. A sugárzás miatt.
A legfontosabb az volt, hogy amikor Genfbe érkeztem a küldetésről szóló jelentésemmel, mindent megtettek, hogy megakadályozzák, hogy bemutassam azt. Még a sajtótájékoztatómat is lemondták. A Marshall-szigetek népe iránti tiszteletem miatt úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Úgy döntöttem, hogy végleg elmegyek. Ez egy tudatossági pont volt.
Kiszálltam a mátrixból.

Az ENSZ fantasztikus szerepet játszhatna, de nem teszi, mert teljesen az oligarchák ellenőrzése alatt áll.

És annyira erőltetik ezt a helyzetet, hogy azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben az ENSZ személyzete, tetőtől talpig, teljesen nevetséges rabszolgák. Senkinek sincs ereje „NEMET” mondani. Csak „IGENT” mondók, mindenhol.

Reiner Füllmich: Ez alól nincsenek kivételek?

Călin Georgescu: Nem, nincs kivétel.
Tudja, mennyibe kerül az ENSZ épülete évente? Csak a genfi épület évi 2,5 milliárd dollárba kerül. Csak az épület fenntartása az összes alkalmazottal, az összes költséggel, mindennel együtt.

Reiner Füllmich: 2,5 milliárd.

Călin Georgescu: Mit lehet kezdeni 2,5 milliárddal Guineában? Egy nap alatt újjáépíthetjük az országot!

Reiner Füllmich: Az a tény, hogy az ENSZ-nek dolgozol, további különleges kiváltságokat biztosít neked. Azt mondtad, hogy bárhová utazhatsz, mert van ENSZ-útleveled, igaz?

Călin Georgescu: Ha van ENSZ-igazolványod, bárhová utazhatsz üzleti, business osztályon. Mindannyiunknak vannak kiváltságaink.

Reiner Füllmich: És nem kell fizetned érte?

Călin Georgescu: Nem, mindent az ENSZ fizet. Én nem fizetek semmit.

Reiner Füllmich: A világ adófizetői fizetnek érte, anélkül hogy tudnának róla.

Călin Georgescu: A pénz az országoktól származik. Minden ország hozzájárul.

Reiner Füllmich: Minden tagország.

Călin Georgescu: Minden tagország tagsági dijjal járul hozzá.

Az emberiség jövőjének a szabad embereké kell lennie.

Reiner Füllmich: Szuverén emberek, akik elismerik, hogy személyes szuverenitással rendelkeznek,

Călin Georgescu: … és tiszteletben tartják az emberi szuverenitást.

Reiner Füllmich: Itt van az ENSZ, amely nagyszerű intézmény lehetett volna. De a Világgazdasági Fórum oligarchái teljesen átvették az irányítást.

Călin Georgescu: Pontosan úgy, mint a Római Klub. Akárcsak a Természetvédelmi Világalap (World Wildlife Fund). Akárcsak a Greenpeace. És még sok más példa is van.

Reiner Füllmich: Nagyjából az összes nem kormányzati szervezet.

Călin Georgescu: Nagyjából a legnagyobbak, igen. A nem kormányzati szervezetek definíció szerint olyan szervezetek, amelyek a közösség szükségleteivel foglalkoznak.

Reiner Füllmich: Igen, pontosan ennek kellene lennie.

Călin Georgescu: De az oligarchák azonnal átveszik a hatalmat.

Reiner Füllmich: || Amikor azt hisszük, hogy valami jót tesznek az emberekért, valójában az oligarchákért teszik. ||

Călin Georgescu: A civil szervezetek egymásnak is adnak pénzt. Más nem kormányzati szervezeteket támogatnak. Ez egy nagyon profi manipuláció. Nagyon profi, nagyon okos, nagyon intelligens.

Egyszerűen… alkalmazkodva… nagyon óvatosan. Nem fogod fel, hogy a rendszer része vagy.

Ha az emberek megértenék, hogy mi is az élet valójában, minden kormány eltűnne. Nem értik meg az életet. Mert az élet nem olyan, mint amilyennek ma ismerjük. Például otthon vagyunk, felébredünk, elmegyünk a munkahelyünkre, a főnökünk azt mondja, hogy külföldre kell mennünk dolgozni, szállodába megyünk, repülőre szállunk. Ez nem élet. Az élet teljesen más. Az élet az, ahogyan a természethez közelítünk. Mennyit maradunk magunkkal, mennyit beszélgetünk magunkkal, mennyi időt töltünk egy nap csak magunkra. Csak magadnak. Ha több időt töltesz magaddal, kreatívabb vagy, jobban bánsz a családoddal, a feleségeddel, a gyerekeiddel. A harmónia fontos, akárcsak a természetben.

Reiner Füllmich: Amikor az emberek arról beszélnek, hogy időt töltenek a gyermekeikkel, akkor arról kellene beszélnünk, hogy egy jó minőségű életünk van. Ez nem csak egy kifinomult része az életnek, hanem magasfokú életminőség. És ezt teljesen külön kell választani ezektől a globális vállalatoktól.

Călin Georgescu: Az életminőség nem azt jelenti, hogy a gyerekeiddel és a feleségeddel elmész a bevásárló-központba filmet nézni és szusi-t (Sushi-t) enni. Nem!

Egyébként, ha arra gondolsz, hogy nyaralni mész… kérlek, próbáld megérteni, hogy mit zavartak meg. Nyaralni megyünk. Ez nem helyes. Pontosan ez a manipuláció. A pénzzel a zsebben. A Karib-tengerre megyek… Madagaszkárra… De általában minden napnak ünnepnapnak kell lennie. Ennek a kifejezésnek nem kellene léteznie, mert az életnek most és itt, vagyis mindig üdülésnek kellene lennie. Élveznünk kell. Nem tudjuk, hogyan kell élvezni az életet. Gondoskodnak arról, hogy ne tudd élvezni az életet. Mert amint élvezed az életet, máris rossz irányba haladsz számukra. Nem akarják, hogy érzéseid legyenek. Nem akarják, hogy szeretetet érezz. Ha egyszer szeretet van az életedben – ami a legerősebb dolog, amit az univerzum ad nekünk –, akkor már nem vagy hasznos számukra. Akkor te az ő szemükben tévedsz, és azonnal be kell fognod a szádat. Csak egy egyszerű robotnak kell lenned, aki őket tiszteli, és a céljaikért dolgozik.

Az emberek többsége nekik dolgozik. Ez a probléma. Nem önmagukért dolgoznak, nem a saját országukért dolgoznak. Ez a szegénység okozója. A millenniumi fejlesztési célok közül az első a szegénység felszámolása. Ez abszolút baromság, mert ezt egyáltalán nem is tisztelik. Nagyobb a szegénység, mint valaha!
Az iskolai katasztrófa rosszabb, mint valaha, mert az iskolákban is ők irányítják a gyerekeket. Ha nem vagy szabad egy iskolában, és csak arra nevelnek, hogy robot legyél, akkor az ő kezükben vagy. Nem lehetsz szabad, mert tiszteled ezt a rendszert.
Szeretném hangsúlyozni ezt a pontot: Nem tudjuk, mit jelent az élet, és pontosan ezt keresik. Vegyük például a te szakmádat: Te ügyvéd vagy. Te véded az egyik embert a másikkal szemben. De a normális életben, mint a Marshall-szigeteken, ilyen nincs.

Reiner Füllmich: Mert az igazság-szolgáltatáshoz nincs szükség szabály-rendszerre.

Călin Georgescu: Pontosan. Az én kívánságom felétek, hogy értsétek meg, hogyan lehet kibővíteni a tudatotokat, és hogyan tudtok részt venni az univerzum tudatosságában. Akkor nincs szükségünk ügyvédekre

Reiner Füllmich: vagy politikusokra.

Călin Georgescu: vagy politikusokra. Általában azoknak, akik a politikába mennek, fogalmuk sincs. Ha megkérdezed tőle: “Mit csinálsz itt?”

Reiner Füllmich: Ez alapvetően igaz az elmúlt 30 évben megválasztott összes politikusra. Azelőtt talán másképp volt. A „Young Global Leaders” (Fiatal Globális Vezetők) programjukkal és a Világgazdasági Fórumnak az ENSZ-re gyakorolt hatásával, teljesen az ő irányításuk alatt vannak. Ez a befolyás lehetővé tette számukra, hogy a társadalom minden rétegébe beszivárogjanak a saját embereikkel.

Călin Georgescu: Ez így van. Teljesen igaz.

Reiner Füllmich: Az ő bábjaikkal.

Călin Georgescu: Ez azonban nem jelenti azt, hogy a helyzetet úgy kell elfogadnunk, ahogy van. Bátraknak kell lennünk ahhoz, hogy ezt megváltoztassuk. Igen, részt kell vennünk a politikában, mert ott változtathatunk ezen a helyzeten.
Az emberiség ma egy nagy lehetőség előtt áll. Ez egy lehetőség számunkra, hogy felébredjünk. Ez egy lehetőség arra, hogy újra átgondoljuk az életünket úgy, ahogyan azt a Teremtő az emberiség kezdete óta mindannyiunknak szánta.
Különben egyértelmű, hogy az emberiség eltűnik. Einstein mondott néhány dolgot az atombombáról: abban a pillanatban ha ez bevetésre kerül, vége az emberiségnek. És nagyon jól tudjátok, hogy mit tettek a második világháborúban. A tudományt az emberiség ellen használták. Egyértelmű, hogy rossz irányba haladunk, határozottan rossz irányba haladunk. Meg kell állnunk, különben katasztrófa lesz belőle.

Most jönnek elő az éghajlatváltozással, jönnek elő a szénhitellel, olyan dolgokkal, amelyek nem is léteznek.

Reiner Füllmich: Ez az egész a pénzről szól, mert az Éghajlatváltozási Kormányközi Testületen keresztül még több pénzt teremtenek maguknak a semmiből azzal, hogy egyszerűen hazudnak az embereknek a nem létező éghajlatváltozásról. Azért mondom ezt, mert a Greenpeace alapítója – aki több diplomával rendelkezik, az egyiket biológiából – nagyon részletesen elmagyarázta nekünk, hogy az éghajlatváltozás egy mítosz.

Călin Georgescu: Félelmet terjeszteni. Hogy megvádoljanak.

Reiner Füllmich: Mindig ez a fő probléma: a félelem. Ezt használják. Ahhoz, hogy félelemben tartsanak minket, minden kis eszközüknek meg kell lennie az eszköztárukban. A koronavírus, a világjárvány, az élelmiszerhiány, az éghajlatváltozás, a globális felmelegedés, mindezek. Az egész egy mítosz, amit az oligarchák találtak ki, hogy pénzt keressenek, és ellenőrzésük alatt tartsanak minket. Ez a rövid változata annak, amit mondasz?

Călin Georgescu: Pontosan. Hogyan tudjuk irányítani az embereket? Akkor irányítod, amikor a legfontosabb (legerősebb) érzést kihasználod. Ha uralod ezt az érzelmet, te vagy a főnök. És az emberek megrekednek ebben a helyzetben. Nem értik, hogy ez nem az élet része. Normális esetben ilyen nem létezik.
A félelemnek általában nem szabadna léteznie, csak bátorságnak. A bátorság azt jelenti, hogy megtesszük az első lépést a tudatosság felé. Azért irányítják ezt, mert tudják, hogy az embereknek nem áll hatalmukban megérteni, hogy kik is ők valójában. Ez volt a legfontosabb invesztíciójuk a világon. A társadalomnak nincs szüksége arra, hogy bölcs legyél, mert ha bölcs vagy, akkor a szabadságra fogsz törekedni. Az ő társadalmuknak nincs szüksége arra, hogy szabad legyél, mert ha szabad vagy, akkor kérdéseid lesznek. Lázadó leszel, oroszlánszívű leszel. És erre nincs szükségük. Nekik kacsákra van szükségük. Nekik birkák kellenek.

Reiner Füllmich: A félelem az irányítás legfőbb eszköze.
Tegnapi előadásomban utaltam arra a kérdésre, amelyet Hermann Göring-nek tettek fel a háború után. Megkérdezték tőle: “Hogyan volt lehetséges, egy költőkből, tudósokból és írókból álló nemzetet szörnyeteggé változtatni?”.
És azt mondta: “Ó, nem kell hozzá sok – nem számít, hogy ez egy kommunista vagy egy kapitalista társadalom. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az a félelem.” Most éppen a világjárványt használják fel erre a félelemkeltésre. Aztán a következő eszközt az eszköztárukból, majd a következőt, majd a következőt, majd a következőt. Mert csak akkor engedelmeskednek a parancsoknak, ha az embereket félelemben tartják.

Călin Georgescu: Mindannyian a saját készülékükön [megjegyzés: mobiltelefonon] vannak. A készülék jelent mindent. A készülék már az életed. Ez sok problémát okoz nekünk, mert akkor nincs kommunikáció közöttünk.

Reiner Füllmich: Elválasztja őket az élettől.

Călin Georgescu: Teljesen, és az oligarchák pontosan ezt akarják. Egyébként ezek a lezárások, amelyek bűncselekménynek minősülnek, emberiség elleni bűncselekmény volt.

Reiner Füllmich: Ezzel 100%-ban egyetértek.

Călin Georgescu: Mert arra kényszeríti a gyerekeket, hogy a nap nagy részében a számítógép előtt üljenek. Teljes mértékben függnek ettől a rendszertől. Attól a pillanattól kezdve olyan, mint egy drog. És nem tudsz vele beszélgetni, mert ott van az élete. A virtuális (képzeletbeli) életünk itt van. És te apaként vagy anyaként megpróbálsz eljutni a szívéhez, de nem tudsz, mert ő ott van, te pedig itt vagy.

Reiner Füllmich: Egyes szülők már meg sem próbálkoznak ezzel. Tegnap reggel láttam egy párt az étteremben. Nem akartak foglalkozni a gyerekeikkel. Ott voltak előttük ezek a számítógépes játékok, amelyek egy csomó zajt csapnak, és ez helyettesíti a beszélgetést. De ez nem beszélgetés, mert egy géppel van dolgod. Ez egy újabb lépés a transzhumanizmus felé.

Călin Georgescu: A transzhumanizmus vége a poszt-transzhumanizmus, ami rendkívül katasztrofális helyzet lenne az emberiség számára.
A transzhumanizmus csak átmenet a robot felé. Tehát “nemet” kell mondanunk. Ez az én üzenetem az embereknek, hogy “nemet” kell mondani. Ezt az egyszerű szót kell használnod: “Nem!”. Mondd, hogy NEM!

Reiner Füllmich: “Nem, én nem egyezem bele!”
Tehát végül is, amikor azt mondod, hogy nemet kell mondanunk, akkor azt mondod, hogy nemet kell mondanunk az ENSZ-nek. Mert a valóságban ők az oligarchák. És amikor a békéről beszélnek, akkor a háborúról beszélnek, mert a háború érdekli őket, mivel ez egy jó módja a pénzkeresésnek.
… Amikor a jólétről és a mindenki számára biztosított gazdasági szabadságról beszélnek, akkor a szegénységről beszélnek, mert az emberek szegénységben tartása pénzt hoz nekik. Ez a teljes kontrollról szól.

Călin Georgescu: Tudtad, hogy hivatalosan több mint 1,2 milliárd ember él ma kevesebb mint napi 2 dollárból?

Mindezek az oligarchák a pedofília rendszerével állnak kapcsolatban. Tudjuk, hogy évente több mint nyolcmillió gyerek tűnik el.

Ausztria összlakossága nyolcmillió fő.
Nyom nélkül eltűnnek, csak úgy. Ennek a bűncselekménynek véget kell vetni. Ez akkor szűnik meg, amikor az emberek tudatára ébrednek és megértik, hogy ez nem az ő életük. Másképp nem vagyunk képesek tanulni a természettől.
Kaptunk egy fantasztikus bolygót fantasztikus erőforrásokkal, és mi teljesen elpusztítjuk.

Mindent kapzsiságból tesznek. Ezért nincsenek természeti erőforrásaink, mert mindent elveszünk a kapzsiságunk miatt.

Reiner Füllmich: Megpróbálják monopolizálni az erőforrásainkat. Ez nagyon messzire megy. Néhány általunk megkérdezett embertől megtudtuk, hogy még a levegőt is megpróbálják monopolizálni.

Călin Georgescu: A vízzel ugyanez a helyzet. Ezt a diákjaimnak és az ENSZ-nél is bemutattam. Erről egy jelentést írtam. Nem helyes, hogy műanyag palack van az asztalon. Először is azért, mert műanyag, ami nem természetes. Másodszor: mert a víznek mindenhol, minden házban, minden étteremben ingyenesnek kell lennie. Szabadon. És hogyan juthat valaki arra az ötletre, hogy valami természetes dologgal keressen pénzt? Ez mindenkinek jár. Nem csak nekik.

Reiner Füllmich: De mi már megszoktuk, ami a vizet illeti. Vajon megszokják-e majd az emberek, hogy csak akkor fogyaszthatják a levegőt, ha fizetnek érte?

Călin Georgescu: Igen, természetesen el akarnak jutni erre a pontra.

Reiner Füllmich: Tehát a válasz mindenre a természethez való kapcsolódás, ahelyett hogy az ENSZ-szel és annak bábjaival kapcsolódnánk. Ne higgyétek el, amit ezek az emberek mondanak nektek – azok az emberek, akik mindig becsaptak benneteket. Higgyünk abban, amit a természet nyújt nekünk.

Călin Georgescu: Önmagad legyél! Úgy értem: légy önmagad, mielőtt valaki más mondaná meg, hogy ki vagy. Tudd, hogy, ki vagy, mielőtt valaki más mondaná meg, ki vagy.

Zárószó
Létünket a természet és a teremtés részeként megélni és ezt mint tényleges normalitást újra felfedezni, fontos pólusnak tűnik, különösen a jelenlegi kihívásokban, hogy energiát töltsünk fel és egyensúlyban maradjunk.

Nem kevésbé fontosnak, sőt a túléléshez egzisztenciálisan szükségesnek tűnnek az egészséges kapcsolatok és családok, amelyekben a gyerekekre is jut idő, hogy ne essenek áldozatul a digitalizálásnak vagy akár a pedofíliának. És az interjúban felvázolt gigantikus kihívások nem arra is tanítanak meg bennünket, hogy mennyire szükségünk van egymásra, mint emberiségi családra, az egymásért való kölcsönös felelősségben?

Beszéljen az Önhöz közel állókkal, azaz barátokkal, ismerősökkel, munkatársakkal stb. az interjú tartalmáról és építsenek hálózatokat. Legyen bátorságunk kicsiben kezdeni, és folyamatosan növekedni, amíg együtt és egységesen „Nemet” mondunk az ENSZ eme álnok tervére.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához