2023.november 28.
Stefánia, Jakab
Shortcut

Az ukrán ellentámadás …jelenlegi formájában esélytelen..: Földi László és Horváth József elemzik a helyzetet a Stratégában

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

Az ellentámadás eleve lehetetlen helyzetből indult: az oroszok védekezésre rendezkedtek be, a biztos sikerhez szükséges fölény pedig nem állt rendelkezésére az ukránoknak. Oroszországot nem lehet felmenteni az agresszió alól, de közben mintha Európa egy másik támadás alatt is állna: az Egyesült Államok a helyzetet kihasználva szétverte Európa egységét. Mandiner Stratéga ezúttal közönség előtt a Scruton V.P.-ben Földi Lászlóval és Horváth Józseffel.

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

2 válasz

  1. Csak érdeklődnék… Jól hallottuk? VÉGRE!! elindult az ukrán ellentámadás!!! Na ne.. Ugye nem változott meg az ukránok velünk szembeni óvatosan szólva ellenszenve, kicsi kis halállista, stb..Vagy nem jól tudjuk? Stratégát eddig sem néztük, ezután sem fogjuk. Üdvözlettel VDTA tagok.

  2. Még egy..Azért az orosz agresszió alaposan ki lett provokálva, ugye. Az egész cirkusz egyébként is befejeződött volna igen rövid idő alatt, ha USA-val az élen a Nyugat és egyéb országok nem támogatnák fegyverrel, pénzzel, szankciókkal Ukrajnát. Nem mindenki olyan gyáva, mint a magyarok, akik mindent eltűrnek, zászlóégetést, irodafelgyújtást, nyelvtörvényt, fenyegetőzést, náci vonulást, stb.

Vélemény, hozzászólás?