2023.szeptember 28.
Vencel, Salamon
Shortcut

Kilőtték a NATO parancsnokságot

Facebook
Email
Nyomtat
Telegram

Clayton Morris politikai újságíró, a Fox News korábbi műsorvezetőjének videó elemzése arról, hogy az orosz hadsereg hogyan bombázta bele Kijevi bunkerjébe a NATO és az ukrán hadsereg 300 magas rangú főtisztjét válaszul azok Brjanszki provokációjára.

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

3 válasz

  1. Megdöbbentő!! Erkölcsileg katonailag nullára süllyedt amerikai, európai uniós és Nato vezetéssel hogyan mernek még ezek az emberek, egyáltalán a nyilvánosság elé lépni és osztani az észt. Ezekután végképp nem értem, hogy miért csuklóztatják Magyarországot a nekünk jogosan járó pénzek átadása miatt?

  2. A napi híreket hallgatva mindig visszatér egy kérdés, amire nem találom a választ. Miért akarja az EU parlament, az EU bizottság a hazai ellenzék belesodorni Magyarországot az ukrajnai háborúba? Miért akarják, hogy Magyarország is fegyvereket küldjön Ukrajnának? Miért gondolják, gondolhatják pénzemberek, hogy joguk van lerombolni egy – két országot csak azért, mert szeretnék megforgatni a pénzüket? Milyen alapon gondolják ezek a pénzemberek, “politikusok”, hogy megszeghetnek, sutba dobhatnak minden megegyezést szerződést, csak azért, mert ez most nekik jól jön. Ilyen alapon visszatérhetünk a vadnyugati filmekben látható mesterlövész párbajokhoz és totális vérengzéshez csak azért, mert nekem jobbak a reflexeim meg éppen van néhány új, még kipróbálatlan fegyverem.

Vélemény, hozzászólás?

Kapcsolódó videók