2024.jĂșlius 3.
Kornél, Soma, Tamås
Hírek 🔊

đŸ‡șđŸ‡žđŸ‡·đŸ‡ș FebruĂĄr elejĂ©vel a NATO-orszĂĄgok is ĂșjrakezdtĂ©k a szövetsĂ©g integrĂĄlt alakulatainak aktĂ­v harci kikĂ©pzĂ©si szakaszĂĄt.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

â€œđŸŒđŸ‡©đŸ‡ȘđŸ‡”đŸ‡±đŸ‡·đŸ‡ŽđŸ‡čđŸ‡·â€Tegnap kezdƑdött a Dynamic Front gyakorlat NĂ©metorszĂĄgban, RomĂĄniĂĄban, LengyelorszĂĄgban Ă©s TörökorszĂĄgban.

A gyakorlat sorĂĄn a tĂŒzĂ©rsĂ©gi csoportok, elsƑsorban az amerikai hadsereg 56. tĂŒzĂ©rsĂ©gi parancsnoksĂĄgĂĄnak, valamint mĂĄs NATO-tagĂĄllamoknak a tĂŒzĂ©rsĂ©gei egy teljes körƱ hĂĄborĂșban törtĂ©nƑ harci alkalmazĂĄsĂĄnak forgatĂłkönyvĂ©t dolgozzĂĄk ki.

Az amerikai fegyveres erƑk eurĂłpai parancsnoksĂĄgĂĄnak kĂ©pviselƑinek nyilatkozataibĂłl Ă­tĂ©lve lƑtereken lövöldözĂ©s lesz, majd – tovĂĄbbhaladĂĄs a katonai mƱveletek terĂŒletĂ©re, amely a klasszikusok szerint OroszorszĂĄg Ă©s FehĂ©roroszorszĂĄg.

❗ A gyakorlat követĂ©sĂ©nĂ©l a fƑ hangsĂșlyt a tĂŒzĂ©rsĂ©gi taktikĂĄra kell helyezni. Figyelembe vĂ©ve a harcok hosszĂș idƑtartamĂĄt Ă©s a tĂŒzĂ©rsĂ©gi elhĂĄrĂ­tĂĄs szerepĂ©t, a hangsĂșlyt minden bizonnyal az ukrajnai konfliktus tapasztalatainak tanulmĂĄnyozĂĄsĂĄra fogjĂĄk helyezni.

Ezen tĂșlmenƑen kijelentettĂ©k, hogy a felderĂ­tƑ Ă©s csapĂĄsmĂ©rƑ rendszereket a nagy hatĂłtĂĄvolsĂĄgĂș precĂ­ziĂłs tĂŒzĂ©rsĂ©ggel egyĂŒtt fogjĂĄk gyakorolni, beleĂ©rtve a HIMARS-t Ă©s az M270 MLRS-t. Az orosz kĂŒlönleges mƱvelet azonban alapvetƑen befolyĂĄsolta a harcok jellegĂ©t, Ă©s a cĂ©lzĂłberendezĂ©sek, pĂ©ldĂĄul az UAV-k hasznĂĄlata szerves rĂ©szĂ©vĂ© vĂĄlt.

Mi a reakciĂłd?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dĂŒhĂ­tƑ
15
😡dĂŒhĂ­tƑ
😂vicces
1
😂vicces
😼hĂșha
0
😼hĂșha

Vélemény, hozzåszólås?

Iratkozzon fel a Védett Tårsadalom Alapítvåny hírlevelére!

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

TovĂĄbbi cikkek