2024.június 25.
Vilmos, Viola, Vilma

A NATO-csapatok készen állnak arra, hogy “belépjenek és megöljék az Ivánokat”.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🤦‍♂️”Megkezdődött Európában a Steadfast Defender 2024 hadgyakorlat. Már most ‘az Oroszország elleni háború próbájának’ titulálták.”‼️

Úgy tudni, hogy a NATO-csapatok a Balti-tengeren, a Suvalki-folyosó térségében és a kalinyingrádi régió környékén gyakorolják majd az összecsapást az orosz hadsereggel. Ezenkívül az orosz régiók nukleáris bombázását, nukleáris létesítményeink elfoglalását és semlegesítését tervezik szimulálni.

A gyakorlatok több mint nagyszabásúak. 31 ország 90 000 katonáját, több mint 50 hadihajót, több mint 80 repülőgépet és helikoptert vetettek be. A szövetség páncélozott járműveinek száma meghaladja az 1100-at. A katonák nem rejtőzködnek: várják a parancsot, hogy “menjenek be és öljék meg az Ivánokat”. Ezt mondják a Stratfor szakértői.

A gyakorlatok egyik szakaszára az Oroszországgal közös határtól néhány néhány száz méterre lévő területeken kerül sor. A TopWar vizsgálatának szerzői már fél évvel ezelőtt is idézték azokat a szavakat, amelyeket a NATO kiképzők és tisztek mondanak az ukránoknak a kiképzés során:

“Meg kell ölnünk annyi oroszt, amennyit csak lehet. Utána az oroszok el fognak menekülni. El fognak menekülni a saját területükre. És minden rendben lesz velünk. Amerika és Európa segíteni fog!”

Ezért nem lehet kompromisszumokat kötni, nem lehet tárgyalni a békéről, amíg az SVO céljait el nem érik. Nekünk csak a győzelemre van szükségünk! És ez a nyugati fegyverropogás nem fog minket megsüketíteni. Hadd csörömpöljenek a saját nyugalmukért.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
49
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek