2024.ĂĄprilis 29.
PĂ©ter, Katalin, Roberta

đŸ‡ș🇾 A Soros birodalom ördögi terve!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
e5f6bbdc2585436aae239f3ae5e47e49

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

🇬🇧đŸ‡ș🇾A legnagyobb brit közvĂ©lemĂ©ny-kutatĂł cĂ©g, a YouGov mĂ©g mĂĄrciusban kĂ©szĂ­tett egy felmĂ©rĂ©st, amelyben azt vizsgĂĄlta, hogy hogyan Ă­tĂ©lik meg az amerikaiak a kisebbsĂ©geik arĂĄnyĂĄt a sajĂĄt orszĂĄgukban. A kutatĂĄst tanulmĂĄnyozva, egĂ©szen döbbenetes adatok jöttek ki. Érdemes nĂ©hĂĄny fontos Ă©s jellegzetes szegmensĂ©t felidĂ©zni az elemzĂ©snek.

A felmĂ©rĂ©sben rĂ©szt vevƑk Ășgy Ă­tĂ©ltĂ©k meg, hogy az amerikai polgĂĄrok 41 szĂĄzalĂ©ka fekete, 29 szĂĄzalĂ©ka ĂĄzsiai, 39 szĂĄzalĂ©ka spanyol ajkĂș Ă©s 27 szĂĄzalĂ©ka Ƒslakos indiĂĄn. Miközben a valĂłs adatok azt mutatjĂĄk, hogy a tĂĄrsadalomban mindössze 12 szĂĄzalĂ©k a feketĂ©k, hat szĂĄzalĂ©k az ĂĄzsiaiak, 17 szĂĄzalĂ©k a spanyol ajkĂșak Ă©s mindössze egy szĂĄzalĂ©k az Ƒslakos indiĂĄnok arĂĄnya. A vĂĄlaszokbĂłl kiderĂŒl, hogy sokkal többnek Ă©rzik a kisebbsĂ©gek szĂĄzalĂ©kos arĂĄnyĂĄt az amerikaiak, mint ahogy az a valĂłsĂĄgban van. De ugyanez a sĂșlyos megĂ­tĂ©lĂ©sbeli torzulĂĄs tapasztalhatĂł a felmĂ©rĂ©s szerint abban az esetben is, ha a kĂ©rdĂ©s a melegekre vonatkozik. A vĂĄlaszadĂłk ugyanis Ășgy vĂ©lik, hogy az amerikaiak harminc szĂĄzalĂ©ka meleg Ă©s 21 szĂĄzalĂ©ka transzgender identitĂĄsĂș.

Ezek a szĂĄmok is sokkal alacsonyabbak a valĂłsĂĄgban. A tanulmĂĄny szerint ugyanis az amerikai tĂĄrsadalom mindössze hĂĄrom szĂĄzalĂ©ka meleg Ă©s 0,6 szĂĄzalĂ©ka transzgender. A felsorolt adatokat figyelembe vĂ©ve nem kĂŒlönösebben meglepƑ, hogy a vegetĂĄriĂĄnusok arĂĄnyĂĄt harminc szĂĄzalĂ©kra becsĂŒlik a megkĂ©rdezettek, miközben a valĂłs arĂĄnyuk csupĂĄn öt szĂĄzalĂ©k.

MellbevĂĄgĂł szĂĄmok, annyi bizonyos. De milyen következtetĂ©st vonhatunk le ezekbƑl a valĂłban meglepƑ adatokbĂłl?

bradpitt

Hollywood és Homérosz nem mindennapi talålkozåsa.
MindenekelƑtt azt, hogy a baloldali lobbicsoportok rendkĂ­vĂŒl jĂł munkĂĄt vĂ©geztek az EgyesĂŒlt Államokban. Hiszen az nyilvĂĄnvalĂł, hogy ezek az adatok nem vĂ©letlenek, ebben kƑkemĂ©nyen benne van a baloldal tudatos munkĂĄja. Az amerikai baloldal tematizĂĄlja a közvĂ©lemĂ©nyt, hiszen gyakorlatilag leuralta az összes informĂĄciĂłs csatornĂĄt. A nyomtatott mĂ©diĂĄtĂłl a televĂ­ziĂłn keresztĂŒl egĂ©szen a streamingszolgĂĄltatĂłk ĂĄltal sugĂĄrzott filmekig, sorozatokig. TehĂĄt az amerikai emberek naprĂłl napra hamis kĂ©pet kapnak, a baloldal ĂĄltal kreĂĄlt mestersĂ©ges vilĂĄgot, amelyben sokkal magasabb a kisebbsĂ©gek arĂĄnya, mint a valĂłsĂĄgban. EzĂ©rt szĂŒlettek a felmĂ©rĂ©sben ezek a megdöbbentƑ vĂĄlaszok. Eljutottunk oda, hogy a valĂłdi többsĂ©g kisebbsĂ©gnek Ă©rzi magĂĄt ebben a nemzetközi, liberĂĄlis baloldal ĂĄltal kreĂĄlt vilĂĄgban. Ez a kutatĂĄs gyakorlatilag lerĂĄntotta a leplet a baloldal ördögi tervĂ©rƑl. KiderĂŒlt vĂ©gre fehĂ©ren-feketĂ©n, hogy mi a valĂłdi cĂ©ljuk.‌

A teljes Ă­rĂĄs a Magyar Nemzet online felĂŒletĂ©n olvashatĂłâ€Œïž
ForrĂĄs: mno

Mi a reakciĂłd?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dĂŒhĂ­tƑ
0
😡dĂŒhĂ­tƑ
😂vicces
0
😂vicces
😼hĂșha
0
😼hĂșha

Vélemény, hozzåszólås?

Iratkozzon fel a Védett Tårsadalom Alapítvåny hírlevelére!

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz