2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

🌐‼️Soros György legalább 54 befolyásos médiaszereplővel állt kapcsolatban liberális milliárdosok által finanszírozott csoportokon keresztül.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
5006535385020866688

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az MRC Business új tanulmánya szerint Soros György liberális milliárdos az Egyesült Államok és külföld néhány legbefolyásosabb médiaszereplőjéhez kötődik azáltal, hogy készpénzt biztosít a velük kapcsolatban álló csoportoknak.

A tanulmány legalább 54 médiaszereplőt talált, akik Soros készpénzéhez kapcsolódnak, köztük a Bloomberg News társalapítója, Matthew Winkler és Christiane Amanpour, a CNN-től.

“Az a több mint 32 milliárd dollár, amelyet Soros György baloldali milliárdos szervezeteibe öntött, hogy terjessze radikális „nyílt társadalom”-programját az abortuszról, a marxista gazdaságról, az Amerika-ellenességről, a rendőrség megfosztásáról, a környezeti szélsőségességről és az LMBT-fanatizmusról szerte a világon, megtérült. “Az MRC üzleti elemzői, Joseph Vazquez és Daniel Schneider írták.

“Valójában finanszírozása segített neki kapcsolatokat létesíteni az Egyesült Államok és külföld néhány legnagyobb neves médiaszemélyiségével, amelyek napi szinten milliókba segítik a nézeteit. Az MRC Business legalább 54 prominens médiaszereplőt talált …akik Soroshoz kötődnek az általa finanszírozott szervezetekkel való kapcsolataik révén” – folytatta Vazquez és Schneider. “Ebben a részében olyan személyiségek is vannak, mint az NBC Nightly News híradója, Lester Holt és a The Washington Post ügyvezető szerkesztője, Sally Buzbee.”

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek