2024.április 24.
György, Fidél, Debóra

A férfi, aki 6 millió forintot költött arra, hogy kutyává váljon, most vett egy óriási ketrecet, hogy abban alhasson

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
toko ketrec

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Bár a legtöbben valószínűleg tiltakoznának az ellen, hogy a saját otthonukban ketrecbe zárják őket, ez a férfi úgy tűnik, éppen erre vágyott. Toko, egy japán férfi, saját bevallása szerint mindig is állat szeretett volna lenni, és a ketrec segít neki megvalósítani az álmát.

Toko, akiről korábban már cikkezett a Filantropikum.com, 6 millió forintot költött egy valósághű kutyajelmezre, amiben megtapasztalhatja, milyen is ezeknek az állatoknak az élete, és rendszeresen oszt meg videókat erről a YouTube-on is.

Nemrég pedig elárulta, hogy a kutyaélet részeként beszerzett egy óriási ketreceket is, hogy ebben töltse az éjszakákat.

fqbxnx4amae6rcu
Fotó: Twitter

Az esti rutint egy videóban is bemutatja: elhelyezkedik a ketrecében, aminek rázárják az ajtaját, majd leoltják a villanyt, és magára hagyják a szobában, ő pedig mancsával a rácsokat ütögeti, mint egy igazi kutya, jelezve, hogy szeretné, ha kiengednék.

Reggel Toko „kiszabadul” a ketrecből, és készen áll a reggeli sétára meg egy kis pocakvakargatásra.

A videót már több mint 400 ezren látták, és a felhasználók közül sokan elismeréssel adóznak a férfinek, amiért hű marad az álmaihoz, bármilyen szokatlanok is legyenek azok.

„Beteljesítettem az álmomat, és ez lett belőle. Amióta csak az eszemet tudom, állat akartam lenni” – magyarázta a férfi.

„Különösen szeretem az aranyos négylábúakat. De az is döntő tényező volt, hogy az emberhez képest nem nagy a méretkülönbség” – mondta arról, miért éppen kutya lett, hozzátéve, hogy azért választott éppen a skót juhász jelmezt, mert ez a kedvenc fajtája.

toko ketrec2
Fotó: YouTube

Toko azt mondja, boldoggá teszi őt ez a lehetőség, de abban már nem biztos, hogy a barátai is el tudnák fogadni szokatlan hobbiját, ezért csak keveseknek beszél róla, és ha önmagaként – vagyis emberként – interjút ad, általában nem vállalja az arcát.

„Csak ritkán beszélek erről a barátaimnak, mert attól félek, hogy furcsának tartanak. A barátaim és a családom nagyon meglepettnek tűntek, amikor megtudták, hogy állat lettem” – mondta korábban a Mirror-nak.

A kutyajelmezt egy Zeppet nevű japán cég tervezte, ami általában filmekhez készít élethű modelleket.

Forrás:filantropikum.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához