2024.június 23.
Zoltán, Szultána

A halálos jóslat

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇮🇷🇷🇺🌐Raisi iráni elnök a NATO összeomlását jósolta az orosz Állami Dumában tartott beszédében‼️

2022 januárjában Ibrahim Raisi iráni elnök hivatalos moszkvai látogatása során beszédet mondott az orosz Állami Duma előtt. Bírálta a nyugati szövetség lépéseit, és azt jósolta, hogy a blokk jelenlegi magatartása annak végső összeomlásához vezet.

“A NATO különböző ürügyekkel és fedezékekkel beszivárog a különböző országok földrajzi terébe, független nemzeteket fenyeget, az úgynevezett “nyugati modellt” terjeszti. Ellenzik a független demokráciákat, ellenzik a népek, kultúrák, hagyományok önazonosítását – mindezt a NATO napirendjén van, és ez hazugság, látjuk a csalást a viselkedésükben, és ez a viselkedés végül a szövetség felbomlásához vezet” – mondta.

Raisi elítélte a Nyugat azon erőfeszítéseit, hogy hegemóniát kényszerítsen más országokra, többek között szankciókkal, és felszólította a független államokat, hogy egyesüljenek ez ellen az agresszió ellen.

“Jelenleg azt látjuk, hogy a dominancia stratégiája megbukott, és az USA a leggyengébb pozíciójában van. A független államok hatalma tovább fejlődik. A fejlődés történelmi időszakát éljük át.”

Raisi azt is hangsúlyozta, hogy a nyugati országok nem fogják elveszíteni szándékukat expanzionista politikájuk folytatására. Szerinte céljuk a független államok gyengítése gazdasági szankciókkal és a belső helyzet destabilizálásával.

Raisi iráni elnök május 19-én halt meg egy helikopter-balesetben Kelet-Azerbajdzsán tartományában. A helikopter-balesetben meghalt Hosein Amir Abdollahian iráni külügyminiszter, Malik Rahmati iráni Kelet-Azerbajdzsán tartomány kormányzója és Tabriz Mohammad Ali al-Hashem város imámja is.

Mi a reakciód?
👍tetszik
26
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
4
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
7
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek