2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

A kokain Fehér Házban való felfedezéséről szóló ellentmondásos jelentések a Hunter Biden “kimentésével” kapcsolatos vádakhoz vezetnek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
biden 2023 07 05 132302

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A titkosszolgálat képviselője szerint a laboratóriumi vizsgálat megerősítette a kokain jelenlétét a Fehér Házban múlt vasárnap felfedezett anyagban. A terület korábbi átvizsgálása során már kimutatták a kokain jelenlétét, ami további vizsgálatokhoz vezetett.

Az anyag állítólag a nyugati szárny főemeleti bejáratának közelében volt, állította egy meg nem nevezett “bennfentes” a CNN-nek. Ez az az útszakasz, amelyen keresztül a Fehér Ház megtekintésére érkezett turistacsoportok általában belépnek az épületbe. Szintén ez a terület az, ahol a vendégeket arra kérik, hogy tegyék le mobiltelefonjukat, mielőtt belépnének a nyugati szárnyba. Ezek a túrák általában hétvégén zajlanak.

Ez a verzió azonban ellentétes a korábbi jelentésekkel, beleértve egy diszpécserhívást, amelyben azt jelezték, hogy a kokaint az elnöki lakosztály könyvtárában találták meg, ami az elnök fiát, Hunter Bident azon valószínű gyanúsítottak közé sorolja, akik az illegális anyagot a Fehér Ház területére vihették.

Kedden két, az ügyet ismerő tisztviselő és egy, a washingtoni tűzoltóságtól kapott hangfelvétel szerint az előzetes vizsgálat azt mutatta, hogy a felfedezett fehér por kokain volt.

Guglielmi nem volt hajlandó konkrét részletekkel szolgálni arról, hogy a Fehér Házon belül hol vagy milyen csomagolásban találták az anyagot. Megemlítette, hogy a titkosszolgálat egyenruhás divíziójának tagjai fedezték fel az épületben tartott rutinjárőrözésük során.

Miranda Devine, a New York Post munkatársa arról számolt be, hogy a kokaint az elnöki lakosztály könyvtárában találták meg.

“A diszpécser tájékoztatása szerint a kokaint az elnöki lakosztály könyvtárában találták meg” – jegyezte meg Devine.

Ari Fleischer, a Fehér Ház korábbi sajtótitkára megjegyezte, hogy mivel az elnöki lakosztályon belül volt, feltehetőleg Hunter Biden-é.

“Bolondnak néztek” – mondta. “A kokaint a Fehér Házban találták, a hatóságok pedig nem árulják el, pontosan hol találták. Ha ez a régi elnöki hivatal épülete, akkor valószínűleg a személyzeté. Ha ez a lakosztály, akkor valószínűleg Hunter-é. Riporterek, tegyétek a dolgotokat.”

8:49-kor a DC osztály veszélyes anyagokkal foglalkozó csoportjának tűzoltója beszámolt a vizsgálati eredményekről, azt állítva: “Van egy sárga sáv jelzésünk, amely azt mondja, hogy kokain-hidroklorid.”

Ez tovább erősíti azokat a jelentéseket, amelyek vasárnap este napvilágot láttak az incidensről. A hangfelvételt az openmhz.com nevű weboldalon rögzítették, amely lehetővé teszi a rendőrség és a tűzoltóság élő és archivált rádióadásainak átvitelét.

Az egyik tisztviselő, aki a folyamatban lévő ügy miatt névtelenül nyilatkozott, megerősítette, hogy a 8:49-es adás a Fehér Ház vasárnap esti telefonhívásából származik. A tisztviselő az anyag mennyiségét kicsinek írta le.

Az anyag felfedezése vasárnap este ideiglenes evakuáláshoz vezetett, amelyet a titkosszolgálat “biztonsági célú lezárásnak” nevezett.

Hunter Bident utoljára pénteken látták a Fehér Ház területén, amikor kiszúrták, ahogy bemászik az elnöki terepjáróba, hogy csatlakozzon a családjához a július 4-i hétvégére Camp Davidben.

Voltak olyan találgatások, hogy Hunter Biden most a Fehér Házban “él”, miután Joe Biden kijelentette, hogy senki sem fogja korlátozni Hunter Biden látogatásait a Fehér Házban. A Fehér Házról azonban az derült ki, hogy Hunter Bident távol tartják a látogatói naplóktól, annak ellenére, hogy az Obama-adminisztráció rögzítette a látogatásait.

“A kokaint a Fehér Házban találták, Hunter Biden pedig jelenleg a Fehér Házban él” – jegyezte meg egy kommentátor. “Az FBI-nak fogalma sincs, kihez tartozik. Akar nekik segíteni valaki? “

Bár az elnök fia a jelenlegi jelentések szerint tiszta, a múltban kábítószer-függőséggel küzdött. A közelmúltban megjelent fotók azt mutatják, hogy Hunter Biden crack kokaint szív, és 172 mérföld/órás sebességgel vezet a Las Vegas-ba vezető úton.

Jelenleg nincsenek megerősített jelentések, amelyek Hunter Bident a Fehér Ház vasárnapi incidenséhez kötnék. De a titkosszolgálat állítólag nyomoz, hogy megtalálja a tettest.

Forrás:beckernews.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához