2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

A németek köszönetet mondtak Magyarországnak, és nagyon fontos ígéretet tettek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az AfD türingiai csúcsjelöltje hálás Orbán Viktornak a Nyugat-Európában sokat vitatott békemissziójáért, és azt ígérte, győzelme esetén azonnal megoldást keres a migrációs válságra.

Björn Höcke, az AfD csúcsjelöltje köszönetet mondott Orbán Viktornak a moszkvai, pekingi és washingtoni békemissziójáért, valamint bírálta a német kormány háborús propagandáját – írja a Die Welt a párt egyik kampányrendezvényéről tudósítva.

A politikus megjegyezte a türingiai gyűlésen, hogy választási győzelme esetén deportáló repülőgépeket bérelne, hogy a megtűrt migránsokat hazatoloncolják.

Tino Chrupalla, az AfD elnöke ugyancsak a magyar miniszterelnököt idézte, amikor arról beszélt, hogy az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantása után Németország behódolt, és amerikai nyomásra hallgatólagosan elfogadta a támadást. A párt vezetője arra is rámutatott, hogy Oroszország Európa része, ezért elkerülhetetlen, hogy Németország kapcsolatban álljon vele.

Mi a reakciód?
👍tetszik
53
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Egy válasz

  1. Ez az a Höcke, aki azt merte mondani: “Mindent Németországért!” (Alles für Deutschland)
    És máris bíróság elött találta magát demokrácia ellenes uszításért. Mert a hatalmon lévök mind az USA fizetett vagy zsarolt bérencei….
    Ez Germanisztán….

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek