2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

A Trump-merénylet újra felszínre hozta Alex Soros korábbi fenyegetését

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Alex Soros, Soros György demokrata milliárdos adományozó fia megpróbálta visszaterelni az elkóborolt demokratákat Joe Biden elnök táborába a Newsweek beszámolója szerint, miközben egyre nagyobb a pánik a 81 éves elnök újraválasztási esélyeinek drasztikus csökkenése miatt. Múlt szerdán Alex Soros felszólította a demokratákat, hogy vessenek véget a párton belüli konfliktusoknak.

“Hagyjuk abba a saját magunk elleni futást, és fussunk az egzisztenciális fenyegetés ellen, amit Donald Trump jelent! Biden-Harris 2024!” – posztolta az X-en.

A The Washington Examiner arra felhívta a figyelmet a 37 éves Alex, Soros György fia, akit széles körben a világ egyik legbefolyásosabb emberének tartanak. Az idősebbik Soros a szélsőbaloldali Nyílt Társadalom Alapítványok alapítója, amely jelentős globális erő, és amely segített alakítani az amerikai igazságszolgáltatási rendszert, országszerte finanszírozva az ügyészeket.

Helyi idő szerint szombat este, a pennsylvaniai Butlerben gyilkossági kísérlet történt Donald Trump volt amerikai elnökkel szemben egy kampányrendezvényen.

Ennek nyomán újra megjelent az X-en Alex Soros egyik korábbi bejegyzése, amelyről a Gateway Pundit nevű St. Louis-i székhelyű online lap január 21-i cikke azt állítja, hogy Soros György milliárdos pénzember fia nyilvánosan megfenyegette a volt elnököt.

Donald Trump, ha újraválasztják az Amerikai Egyesült Államok 47. elnöke lesz, a 47-es számnak ezért van különleges jelentősége.


“Alex Soros egy golyó által ütött lyukat és 47-et tweetelt – közvetlen erőszakos fenyegetés Donald Trumpnak!” – szólt a főcím.

Az USA Today liberális lap ezt akkor azzal próbálta mentegetni, hogy Soros egy linket tett közzé a The Atlantic című lapban a bűnözésről és az inflációs rátákról szóló cikkhez, amely egy golyó ütötte lyukat és egy 47 dolláros készpénzt tartó kezet ábrázolt. Bár a cikk valóban azt sugallta, hogy az amerikaiak véleménye mindkét kérdésről segítheti Trump 2024-es esélyeit, de sem ez, sem Soros posztja nem tartalmazott fenyegetést Trump ellen.

A konzervatív fórumok ugyanakkor már januárban arról írtak, hogy az a tény, hogy 
Soros György fia és utódja, Alex Soros egy olyan üzenetet küldött Twitter-fiókján keresztül, amely áttételesen Donald Trumpot golyóval fenyegette, rendkívül aggasztó.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
26
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához