2024.április 20.
Tivadar, Tihamér, Töhötöm

A Youtube szerint gyűlöletbeszéd, ha kimondod: csak az nő, aki annak születik (+VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nonek lenni censored

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A szólásszabadság jegyében letörölte a YouTube a „Csak az a nő, aki annak születik – egy óramárka reklámja felvette a harcot a transzlobbival” című videót a Védett Társadalom Alapítvány Youtube-csatornájáról, arra hivatkozva, hogy a tartalom megsértette a videómegosztó-portál gyűlöletkeltésre vonatkozó irányelveit. Az eset már csak azért is különösen érdekes, mert az eredeti, felirat nélküli verzió, amely egy óramárka reklámfilmje, a mai napig megtalálható a felületen.

Nem ez az első alkalom, hogy a VDTA Youtube-csatornáját támadás éri a progresszív oldalról. Tavaly ősszel került feltöltésre a Mindenki heteroszexuálisnak születik” | interjú Matthew Grech énekessel című videóinterjúnk, melyet az International Federation for Therapeutic and Counselling Choice (IFTCC) éves konferenciáján rögzítettünk. Jó pár hónap és több tízezer megtekintés után azonban a YouTube letörölte a videót, arra hivatkozva, hogy a felvétel megsértette a az “Általános Szerződési Feltételeket”.

Újabb támadás a normalitás ellen

Az előző eset valószínűleg szervezett hazai balliberális trollok hadjáratának a következménye, akik módszeres jelentgetésekkel igyekeznek elpusztítatni azt, amit az utóbbi közel egy év során kemény munkával fölépítettünk.

Ezúttal azonban mindössze néhány nap kellett ahhoz, hogy a Youtube gyűlöletkeltőnek bélyegezze videónkat, eltávolítsa felületéről, illetve egy hét feltöltésmegvonásban részesítse csatornánkat.

Ez nem csak egy egyszerű figyelmeztetés: ha 90 napon belül még két hasonló eset történik, több mint 8000 feliratkozóval és több, mint 840.000 videómegtekintéssel rendelkező csatornánk visszavonhatatlanul törlésre kerül. Egyértelmű, hogy alapítványunk tevékenysége szálkát jelent sokak szemében. Tartalmainkkal olyan területekre kalauzoljuk el nézőinket és olvasóinkat, amelyek a mainstream médiában és a függetlenobjektív sajtóban tabutémáknak számítanak.

Az igazság kimondása fáj a hópihelelkű balliberálisoknak, a neomarxista internetharcosoknak és a profitorientált, magukat progresszívnek beállítani igyekvő techvállalatoknak.

A törölt videó egyébként az Egard Watches óramárka felirattal ellátott reklámfilmje volt. Az eredeti videót, amelynek legfőbb üzenete, hogy csak az nő, aki annak születik, és hogy a női nem több évszázados eredményeit a transzgender lobbi egyre gyorsuló ütemben teszi semmissé, továbbra is megtekinthető a legnagyobb videómegosztó-portálon. A kérdés már csak az, hogy meddig, ugyanis a mi csatornánkra feltöltött videó teljes egészében megegyezett az eredetivel, leszámítva a magyar feliratot. A tiltásnak pedig nem az újrafeltöltés volt az oka, hanem az, hogy a videómegosztó szerint a mi tartalmunk gyűlöletet keltett.

És mivel mi nem hagyjuk magunkat elhallgattatni, a feliratos verziót feltöltöttük egy másik felületre, amit az alábbiakban megtekinthetnek:

 

Végül pedig szeretnénk megkérni minden kedves védőtársunkat, hogy aki még nem tette, iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány Youtube-csatornájára, hogy megmutassuk: a többség még mindig a normalitás pártján áll!

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Igazán elegem van abból, hogy a degenerált, perverz genderlobbi mondja meg mi a “gyűlöletbeszéd”. Nos szerintem ők maguk a GYŰLÖLET. Ők gyűlölik a valóságot, a természetet, és mindazt amit Isten alkotott.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek