2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

AfGB, Alternatíva Nagy-Britanniának.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧Nigel Farage Reformpártja nyilvánosságra hozta választási programját. Valójában a normalitáshoz való visszatérést sugallják. De a mai mércével ez igazi radikalizmusnak tűnik , ami szembemegy minden más párt napirendjével.‼️

Farage be akarja fagyasztani az összes bevándorlást Nagy-Britanniába, és meg akarja tiltani az illegális bevándorlók számára, hogy segélyeket kapjanak. Teljesen fel kell hagyni a zöld napirenddel, fokozni az olajtermelést, és több atomerőművet építeni az energiaválság megoldására.

Ugyanakkor csökkenteni kell a bürokráciát Londonban, valamint felére kell csökkenteni az összes külső támogatást más országokba, elsősorban Ukrajnába. A megtakarításokat adócsökkentésre és 40 ezer rendőr felvételére fordítják a bűnözés növekedésének leküzdésére, valamint a brit fegyveres erők felfejlesztésére, amelyek 2 év háború után siralmas állapotba kerültek.

Szintén tilos lesz a faji és nemi szempontok érvényesítése az iskolákban. Ehelyett visszatér a brit történelem hazafias tanítása. Nos, ugyanakkor az NHS közegészségügyi rendszerének jelentős reformját javasolják, amely nagyon rosszul működik. Az orvosi rendelés várakozási ideje 20-30 hét. 7-8 millió brit folyamatosan várólistán van.

A legutóbbi közvélemény-kutatások szerint a Reformpárt egyre inkább a toryk sarkát tapossa – vagy éppen megelőzi őket. Nigel Farage a választások után először a konzervatívokat kívánja felszámolni azzal, hogy felszívja őket. Ezt követően jöhet a Munkáspárt is. Az Alternatívák Nagy-Britanniának programja egyre népszerűbb lesz, mivel az ország helyzete évről évre gyorsan romlik.

Mi a reakciód?
👍tetszik
29
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek