2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

„Aki ezt nem írja alá, annak nincs helye az országban” – bekeményítenének és deportálnának a németek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
c24265c5a35248c2985e2beab7ee22cc

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Többek között Izrael létezésének elismeréséhez kötnék a német állampolgárságot a helyi politikusok, akik egyre többet foglalkoznak azzal a gondolattal, hogyan lehetne hazatoloncolni a migránsokat.

Németországban erősödik a bevándorlásellenes baloldal – állítja a The Guardian, amely összefoglalójában sorban idézi a politikusokat, akik egyre erősebb kijelentéseket tesznek hazájuk és a migránsok kapcsolatáról. Volt miből idézni.

Sahra Wagenknecht nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy nem szabadna hagyni olyan városrészek kialakulását, ahol kisebbségben vannak a németek. Joachim Stamp szerint Németországnak fel kell gyorsítania a tárgyalásokat az EU-n kívüli hazatoloncolás lebonyolításának egyszerűsítése és gyorsítása érdekében. Ricarda Lang úgy véli, a kormánynak azonnal lépnie, hogy ne érkezzen még több migráns az országba.

Az elmúlt napok legkeményebb kijelentését mégis a CDU-t vezető Friedrich Merz tette,

aki azt javasolja, hogy csak az kaphasson Németországban állampolgárságot, aki elismeri Izrael létezését.

„Aki ezt nem írja alá, annak nincs helye Németországban” – szögezte le. Hozzátette, véget kell vetni a gyors eljárások időszakának a migránsok ügyében, és azt is állította, hogy Berlin egyes részei „nem eléggé németek”.

Olaf Scholz német kancellár a Der Spiegelnek azt nyilatkozta, nagy számban kell kitoloncolniuk azokat, akiknek nincs joguk Németországban maradni.Távozniuk kell azoknak, akik nem tudják bizonyítani, hogy menedékjogra szorulnak, és nincs kilátásuk a maradásra” – hangsúlyozta a német politikus.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek